AINUTLAATUINEN NÄKÖALASAUNA

Mikä onkaan parempaa, kuin saunan lempeissä löylyissä rentoutuminen raskaan päivän jälkeen? Me suomalaiset tunnetusti olemme maailman kovimpia saunojia, onhan sauna kuitenkin ollut kiinteänä osana suomalaisuutta vuosisatojen ajan. Entisaikojen saunat tuovat monelle mieleen savusta tummanharmaaksi värjäytyneet seinät ja komean suuria kiviä pullollaan olevan savusaunakiukaan. Periaate on Surf House Helsingin Heat Wave -näköalasaunassa sama, mutta tässä saunakokonaisuudessa nautitkin elämäsi varmasti näyttävimmistä löylyistä huippumoderneissa puitteissa!

Heat Wave -näköalasaunassa et missaa hetkeäkään Surf Housen illasta! Lasitettu sauna on mitoitettu 10 henkilölle, joten kuumista ja kosteista löylyistä pääsee nauttimaan isommallakin porukalla. Unisex saunatiloissa löylytellään uimahousut jalassa ja ne sijaitsevat Surf Housen korkeimmassa kerroksessa seitsemän metrin korkeudessa. Elämyslahjat ovat nykyään muotia, miksi et siis hemmottelisi ystävääsi tai kaveriporukkaasi tropiikin lämmöllä ja saunaillalla huippuhienoissa saunatiloissa?

Saunatilat tarpeesi mukaan

10-paikkaisen Heat Wave -saunan ehkä paras puoli on se, että se skaalautuu täydellisesti kaikenkokoisiin tapahtumiin. Surf House Helsingissä on mahdollista järjestää jopa 400 henkilön tilaisuuksia, joissa yrityksen saunailta voi toimia yhtenä ohjelmanumerona. Lempeä 27 asteen sisälämpötila takaa, että farkkuja ja toppatakkeja ei tiloissamme tarvita. Ulkovaatteet siis narikkaan, pyyhe olalle ja biitsille!

Koko Surf House muuntautuu asiakkaan tarpeiden mukaan täyden palvelun viihdekeskukseksi, jossa saunaan pääsee halutessaan koska vain. Jos taas aiot järjestää pienemmän tilaisuuden muutaman läheisen ystävän kesken, pelkkä saunatilan vuokraaminen voi riittää vallan mainiosti. Loistavien julkisten yhteyksien ansiosta iltaa voi jatkaa saunomisen jälkeen helposti Helsingin yöelämässä.

Saunailta Helsinki

Yrityksen saunailta

Surf Housen sauna sopii täydellisesti yrityksen virkistyskäyttöön. Keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien äärellä takaa sen, että kauempaakin saapuvat työntekijät löytävät paikalle helposti. Vaatteet, puhelimet, kellot ja muut arvotavarat pysyvät visusti tallessa pukuhuoneissa sillä aikaa, kun itse nautitte kiukaan lämmöstä – virvokkeiden kera, totta kai. Saunan terassille voi tilata juomia suoraan baarista, mikä tekee Heat Wavesta todellisen täyden palvelun virkistyspaikan yrityksen tai yksityisporukan saunailtaan.

Saunaillan ympärille voi vaivatta rakentaa vaikka kokonaisen tyky-päivän henkilöstölle, sillä samoista tiloista löytyy kosolti tekemistä niin toiminnallisuutta kaipaaville kuin niillekin, ketkä mielummin rentoutuvat lasillisen ääressä ja seurustelevat vapaasti. Voit myös halutessasi vuokrata Heat Wave -saunan lisäksi Surf Shed -neuvottelutilan, jossa viralliset ja vähemmän viralliset ohjelmaosuudet voidaan hoitaa alta pois ennen hauskanpitoa.

Parhaat diilit syntyvät saunan lauteilla

Bisneshait ja poliitikot tietävät, että parhaat sopimukset neuvotellaan aina virallisten tilaisuuksien ulkopuolella. Sauna on mitä parhain paikka aloittaa tai lopettaa kokous tai neuvottelut, sillä Heat Waven lauteet on rakennettu rentoutumista varten. Saunatilan ikkunasta avautuvat Surf House Helsingin aktiviteetit paitsi toimivat hyvinä keskustelun aiheina, voivat ne myös innostaa jatkamaan illanviettoa vaikkapa surffauksen merkeissä.

Saunominen on osa suomalaisten kulttuurista geeniperimää. Surf Housen kielitaitoinen henkilökunta on valmiina palvelemaan myös kansainvälisiä yritysvieraitasi. Parhaat saunatilat yritykselle löytyy siis Surf Housesta, kauppakeskus Triplasta!

Surf House Sauna

Stadin komein polttarisauna

Surf Housen saunatilat ovat kuin tehdyt unelmiesi polttari-illan pääkallopaikaksi. Tulevan sulhasen tai morsiamen lisäksi saunan lauteille mahtuu yksitoista muuta juhlijaa, eikä tarjoilupuolesta tarvitse huolehtia – juomat voi tilata suoraan saunaan ja virkistävien löylyjen päätteeksi voi kipaista alakertaan maittavalle buffetpäivälliselle. Koska koko saunatila on ympäröity yksisuuntaisella peililasilla, ei haittaa, vaikka uimahousut unohtuisivatkin kotiin.

Polttarisaunaan on mukava mennä pieni hiki pinnassa vaikkapa pelien tai tanssilattian valloittamisen jälkeen. Eikä sekään ole ongelma, vaikka juhlijoita on enemmän kuin 10 – osa voi käydä kokeilemassa surffaamista sillä välin, kun toiset saunovat!

Saunominen kuuluu polttareihin

Sauna ja polttarit ovat erottamaton yhdistelmä. Olitpa sitten itse sulhanen tai kaverisi polttareita suunnitteleva bestman, tärkeän illan to-do-listalta mitä todennäköisimmin löytyy saunominen. Surf House Helsinki tarjoaa pääkaupungin komeimmat puitteet polttari-illan järjestämiseen, eikä pitkää tikkua tarvitse vetää, kuka toimii kuskina – Keski-Pasilaan pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä aamusta iltaan.

Pikkujoulut ja illanvietto

Heat Waven saunatiloissa viihtyvät kaikentasoiset saunojat ikään ja sukupuoleen katsomatta. Siksi suunnaksi kannattaa ottaa Surf House, mikäli haluatte viettää lämminhenkisen ja ikimuistoisen illan läheisten kanssa keskeisellä sijainnilla Helsingissä. Yrityksen saunailta pikkujoulusesongin aikaan voi olla vaikea buukata kovan kysynnän vuoksi, joten mikäli haluat järjestää oman saunailtasi loppuvuodesta, kannattaa ottaa meihin yhteyttä mahdollisimman hyvissä ajoin!

Surf House Helsinki on avoinna joulupukin asuun sonnustautuneillekin, mutta toppausten kanssa kannattaa olla maltillinen – sisälämpötila on leppoisat 27 astetta! Heat Waven kiuas kestää lisäksi kovatkin löylyttelyt, joten kylmäverisimmät Petteri Punakuonotkin taatusti tarkenevat.

Lapsille

Heat Wave -sauna on ikärajaton, joten lapsetkin ovat tervetulleita viettämään mukavaa iltaa vanhempien kera. Osa Surf Housen alueista ja palveluista on kuitenkin alkoholianniskelun vuoksi kielletty alle 18-vuotiailta, mutta hauskanpito on sallittua – ja jopa suotavaa – kaikille vauvasta vaariin!

Jos perheen pienimpien saunomiskunto loppuu ennen varttuneempaa väkeä, ei hätää: Surf House Helsingin alatasolta löytyy lasten hiekka-alue, josta puuhaa löytyy kaikenikäisille junioreille. Ainutlaatuinen näköala yli koko Surf Housen alueen takaa, että lapsetkin haluavat tulla saunomaan toistekin!

Afterwork Helsinki

Heat Wave – paikka, jossa suomalainen sauna kohtaa ikitropiikin

Takaamme, että et löydä Helsingistä yhtä ainutlaatuista saunaa, mitä Heat Wave on! Pääset seuraamaan Surf House Helsingin asiakkaiden hauskanpitoa aitiopaikalta seitsemän metrin korkeudesta, kolmannesta kerroksesta. Saunan lauteet on valmistettu laadukkaasta puumateriaalista ja lempijuomasi voit noutaa baarista suoraan saunan terassille. Oli syy juhlia sitten yritystapaaminen, polttarit, ystäväsi syntymäpäivä, tai päätätte ihan muuten vain porukalla ottaa vähän irti arjesta, Surf House on oikea paikka siihen!

Surf House Tilaussauna

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland