Surf House Helsinki is warming up! Grand Opening 17.10.

Kuluttajavaraukset 1.9. alkaen

Kitchen

Oli kyse sitten isommista bileitä tai rennommasta saunaillasta, tanssiminen, saunominen ja aaltojen kesyttäminen laittaa sinnikkäimmänkin juhlijan vatsan kurnimaan. Onneksi tropiikin lämmöstä löytyy siihen helpotus. Surf Housen keittiön tiimi on koonnut monipuolisen menun täynnä trooppisia ja surffihenkisiä herkkuja.

Terveellisyydestäkään ei ole pahemmin tingitty, sillä raaka-aineemme ovat laadukkaat ja myös kasvissyöjille ja vegaaneille on tarjolla niin pientä naposteltavaa kuin isompaankin nälkään soveltuvaa evästä. Tarkemmat menut julkaisemme syyskuussa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Bar

Kaipasit sitten kurkunkostuketta tai vaikka energiaa tuovan välipalan juhlimisen vastapainoksi, Surf Loungen baari on ratkaisusi. Baarimme on paikka, jossa yhdistyy trendikkäät trooppista henkeä luovat drinkit, sekä proteiini- ja vitamiinipitoiset smoothiet. Hanasta löytyy myös kunnon valikoima jääkylmiä oluita sekä alkoholittomia virvokkeita.

Kokeile rohkeasti uusia makuelämyksiä, sillä baarimikkomme ovat kehittäneet liudan Surf House -henkisiä drinkkejä ja cocktaileja. Tropiikkiin sopivat jääkylmät ja värikkäät juomat piristävät varmasti juhlijan iltaa ja ovat varmasti edukseen somepäivityksissä.

Nesteytys on tärkeää juhliessa

Surf Housen trooppisen kuumat juhlaillat vetävät veronsa, ja siitä syystä nesteytys Surf Housen lämmössä on tärkeää. Baarimme tarjoavat monenlaisia alkoholittomia drinkkejä juhlijan kehoa nesteyttämään, ja herkulliset smoothiet antavat lisäpotkua illan jaksamiseen. Kaipasit sitten piristävää kuumaa tai jääkylmää kahvia vaikka ennen yrityksen saunailtaa, viilentävää ja janoa sammuttavaa laadukasta olutta, tai tajunnanräjäyttävää cocktailia, Surf House ei varmasti petä odotuksia.

Limet, appelsiinit, banaanit, ja mitä eksoottisemmat hedelmät ovat aina tuoreita, ja maut raikkaita sekä trooppisia. Tärkeiminä ainesosina pidettyä kookostakin löytyy, ja baarimikkomme taikovat niistä vaikka mitä terveellisiä, sekä myös kosteampaan juhlintaan soveltuvia drinkkejä. 

Catering ja juhlatilaukset

Mikäli kyseessä on juhlat, joita varten Surf House on varattu, on ruokapuoli tavallistakin fantastisempi. Laadukas Catering-palvelumme soveltuu loistavasti esimerkiksi syntymäpäiviä, polttareita tai yrityksen merkkipäiviä juhlistaville porukoille. Cateringin tarjontaan voi juhlaväki vaikuttaa itse toiveillaan, ja Surf Housen tiimi auttaa mielellään kestien kuin kestien suunnittelussa. Cateringilta onnistuu niin fantastiset monen ruokalajin illalliset kuin rennommat buffetitkin, ja ruoka on taatusti aina maistuvaa.

 Värikkäät kasvikset tuovat terveellistä vastapainoa esimerkiksi nachoille, kanansiiville tai perinteisemmille mässyille. Pyrimme ilahduttamaan monipuolisesti juhlakansaamme, joten juhlien buffetissa voit siis itse valita juuri parhaiten nälkääsi sopivat ruokalajit. 

Herkullista ruokaa trooppiseen tyyliin

Keittiössämme yhdistyy sopusuhtaisesti niin länsimaiset kuin trooppisimpien maiden ruokakulttuurit. Vaikka kyseessä ei olisi mikään erityinen juhla, Surf Housessa on tarjolla maittavaa ruokaa päivästä riippumatta. Surf Housen keittö pitää huolen siitä, että tuntien railakkaan juhlimisen tai väsyttävien surffaussessioiden jälkeen kukaan ei lähde Surf Housesta nälkäisenä.

Malta vielä hetki!

Tarkemmat menut ja tiedot ruokalajeista sekä mahdollisuuksista isompiin catering-tilauksiin saapuvat syyskuussa. Pysy siis kuulolla, mutta älä pelkää ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, sillä autamme jokaista kiinnostunutta erittäin mielellämme!