AUKIOLOAJAT

MA-LA 10:00-22:00
SU 11:00-18:00

Näet varauskalenteristamme vapaana olevat surffitunnit. Voit varata normaaleja surffitunteja kaksi viikkoa etukäteen. Mikäli olet järjestämässä tilaisuutta, ota yhteyttä meihin!

Tortilla House tarjoaa herkullista ja aina tuoreista raaka-aineista tehtyä Fresh Mexiä katukeittiötyyliin. Pehmeät tortillapohjat, salsat, kastikkeet ja lisukkeet valmistetaan paikan päällä. Luo juuri sellainen burrito, taco tai salaatti kuin itse haluat lisäämällä mieleisesi täytteet, lisukkeet ja kastikkeet.

FOOD

Surf House Ruoka

1. BURRITO

2. TACOT (3 kpl)

3. SALAATTI

TÄYTTEET:
Beef / Vegetables 9,20
Pork / Chicken / Fish / Pulled Oats 9,70

LISUKKEET:
Limeriisi, Mustapapu, Salaatti, Juusto, Tuoresalsa

KASTIKKEET:
Sour Cream, Tomatillo Ranch, Chipotle, Mango, Guacamole

4. QUESADILLAT

Juustolla 5,50
Juustolla + täytteellä 6

5. TACO (1 KPL)

Täyte + lisuke + kastike 3,80

6. NACHOT

Salsakastikkeella 3,80

Corona Beer Virus

Beach Bar

Kaipasit sitten kurkunkostuketta tai vaikka energiaa tuovan välipalan juhlimisen vastapainoksi, Surf Housen rantabaari on ratkaisusi. Baarimme on paikka, jossa yhdistyy trendikkäät trooppista henkeä luovat drinkit, sekä kattava valikoima jääkylmiä oluita, lonkeroa, siideriä sekä alkoholittomia virvokkeita.

Kokeile rohkeasti uusia makuelämyksiä, sillä baarimikkomme ovat kehittäneet liudan Surf House -henkisiä drinkkejä ja cocktaileja. Tropiikkiin sopivat jääkylmät ja värikkäät juomat piristävät varmasti juhlijan iltaa ja ovat varmasti edukseen somepäivityksissä.

DRINKS

Rantabaari Helsinki

OLUET / SIIDERIT / VIINIT

Corona 7,80 / Budweiser 7,80 / Polar Monkeys IPA-APA 8,30
Budweiser 6,80 / Stella 8,70 / Hoegaarden 10,30
Beck's 0% 3,90
Lonkero 7,50 / Happy Joe 7,50

COCKTAILIT / DRINKIT

Mojito 10,50 / Mai Tai 10,50 / Frozen Margarita 10,50
Salted Caramel Mule 10 / Goofy Bull 12 / Bull Dive 10,50
Coronita 16 / Sangria Pitcher 20

MOCKTAILIT

Energy Twist / Strawberry Surfing / Frozen Mango
Ginger Caramel / Mango Mockailito
6

ALKOHOLITTOMAT

Still Water 2,50 / Sparkling Water 3,50 / Soft Drinks 3
Juice 3 / Trip 1,5 / Red Bull 4,50

KAHVI / TEE

Americano 3 / Espresso 3
Cappuccino 4,20 / Latte 4,70 / Tee 2,50

Corona Bar

Nesteytys on tärkeää juhliessa

Surf Housen trooppisen kuumat juhlaillat vetävät veronsa, ja siitä syystä nesteytys Surf Housen lämmössä on tärkeää. Baarimme tarjoavat monenlaisia alkoholittomia drinkkejä juhlijan kehoa nesteyttämään, ja Red Bullin energiajuomat antaa lisäpotkua illan jaksamiseen. Kaipasit sitten piristävää kuumaa tai jääkylmää kahvia vaikka ennen yrityksen saunailtaa, viilentävää ja janoa sammuttavaa laadukasta olutta, tai tajunnanräjäyttävää cocktailia, Surf House ei varmasti petä odotuksia.

Catering Helsinki

Catering ja juhlatilaukset

Mikäli kyseessä on juhlat, joita varten Surf House on varattu, on ruokapuoli tavallistakin fantastisempi. Laadukas Catering-palvelumme soveltuu loistavasti esimerkiksi syntymäpäiviä, polttareita tai yrityksen merkkipäiviä juhlistaville porukoille. Cateringin tarjontaan voi juhlaväki vaikuttaa itse toiveillaan, ja Surf Housen tiimi auttaa mielellään kestien kuin kestien suunnittelussa. Cateringilta onnistuu niin fantastiset monen ruokalajin illalliset kuin rennommat buffetitkin, ja ruoka on taatusti aina maistuvaa.

Herkullista ruokaa JOKA PÄIVÄ

Ravintolassamme yhdistyy surffiteemaan sopiva Mexicolainen ruokakulttuuri ja yksityistilaisuuksiin voit halutessasi muokata tarjontaa länsimaisempaan suuntaan. Vaikka kyseessä ei olisi mikään erityinen juhla, Surf Housessa on tarjolla maittavaa ruokaa päivästä riippumatta. Surf Housen keittö pitää huolen siitä, että tuntien railakkaan juhlimisen tai väsyttävien surffaussessioiden jälkeen kukaan ei lähde Surf Housesta nälkäisenä.

Tortilla House Helsinki

CATERING MENUT

Tarkemmat menut ja tiedot ruokalajeista sekä mahdollisuuksista isompiin catering-tilauksiin saat jättämällä yhteystietosi tapahtumatuottajillemme. Älä pelkää ottaa yhteyttä, sillä autamme jokaista kiinnostunutta erittäin mielellämme!

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here