Kitchen

AVOINNA ARK. 16-21
LA 12-22
SU 12-18

Oli kyse sitten isommista bileistä tai rennommasta saunaillasta, tanssiminen, saunominen ja aaltojen kesyttäminen laittaa sinnikkäimmänkin juhlijan vatsan kurnimaan. Onneksi tropiikin lämmöstä löytyy siihen helpotus.

Tortilla House tarjoaa herkullista ja aina tuoreista raaka-aineista tehtyä Fresh Mexiä katukeittiötyyliin. Pehmeät tortillapohjat, salsat, kastikkeet ja lisukkeet valmistetaan paikan päällä. Luo juuri sellainen burrito, taco tai salaatti kuin itse
haluat lisäämällä mieleisesi täytteet ja lisukkeet.

MENU

1. valitse täyte

Sweet Barbacoa Pork 9,70€
Chicken 9,70€
House Beef 9,20€
Roasted Vegetables 9,20€
Smoked Fish 9,70€
Pulled Oats 9,70€

2. valitse tyyli

Burrito
Tacot(3kpl)
Salaatti

3. valitse lisukkeet

Limeriisi
Mustapapu
Salaatti
Juusto
Tuoresalsa

4. valitse kastike

Sour Cream
Tomatillo Ranch
Chipotle
Mango
Guacamole +0,8€

Baari Helsinki

Bar

AVOINNA JOKA PÄIVÄ 9-24

Kaipasit sitten kurkunkostuketta tai vaikka energiaa tuovan välipalan juhlimisen vastapainoksi, Surf Loungen baari on ratkaisusi. Baarimme on paikka, jossa yhdistyy trendikkäät trooppista henkeä luovat drinkit, sekä kattava valikoima jääkylmiä oluita, lonkeroa, siideriä sekä alkoholittomia virvokkeita.

Kokeile rohkeasti uusia makuelämyksiä, sillä baarimikkomme ovat kehittäneet liudan Surf House -henkisiä drinkkejä ja cocktaileja. Tropiikkiin sopivat jääkylmät ja värikkäät juomat piristävät varmasti juhlijan iltaa ja ovat varmasti edukseen somepäivityksissä.

Corona Bar

Nesteytys on tärkeää juhliessa

Surf Housen trooppisen kuumat juhlaillat vetävät veronsa, ja siitä syystä nesteytys Surf Housen lämmössä on tärkeää. Baarimme tarjoavat monenlaisia alkoholittomia drinkkejä juhlijan kehoa nesteyttämään, ja Red Bullin energiajuomat antaa lisäpotkua illan jaksamiseen. Kaipasit sitten piristävää kuumaa tai jääkylmää kahvia vaikka ennen yrityksen saunailtaa, viilentävää ja janoa sammuttavaa laadukasta olutta, tai tajunnanräjäyttävää cocktailia, Surf House ei varmasti petä odotuksia.

Catering Helsinki

Catering ja juhlatilaukset

Mikäli kyseessä on juhlat, joita varten Surf House on varattu, on ruokapuoli tavallistakin fantastisempi. Laadukas Catering-palvelumme soveltuu loistavasti esimerkiksi syntymäpäiviä, polttareita tai yrityksen merkkipäiviä juhlistaville porukoille. Cateringin tarjontaan voi juhlaväki vaikuttaa itse toiveillaan, ja Surf Housen tiimi auttaa mielellään kestien kuin kestien suunnittelussa. Cateringilta onnistuu niin fantastiset monen ruokalajin illalliset kuin rennommat buffetitkin, ja ruoka on taatusti aina maistuvaa.

Herkullista ruokaa JOKA PÄIVÄ

Ravintolassamme yhdistyy surffiteemaan sopiva Mexicolainen ruokakulttuuri ja yksityistilaisuuksiin voit halutessasi muokata tarjontaa länsimaisempaan suuntaan. Vaikka kyseessä ei olisi mikään erityinen juhla, Surf Housessa on tarjolla maittavaa ruokaa päivästä riippumatta. Surf Housen keittö pitää huolen siitä, että tuntien railakkaan juhlimisen tai väsyttävien surffaussessioiden jälkeen kukaan ei lähde Surf Housesta nälkäisenä.

Tortilla House Helsinki

CATERING MENUT

Tarkemmat menut ja tiedot ruokalajeista sekä mahdollisuuksista isompiin catering-tilauksiin saat jättämällä yhteystietosi tapahtumatuottajillemme. Älä pelkää ottaa yhteyttä, sillä autamme jokaista kiinnostunutta erittäin mielellämme!