Avoinna joka päivä 9:00 - 24:00

Tiesitkö, että Surf House Helsingissä voit järjestää myös iloiset ja vauhdikkaat lasten syntymäpäiväjuhlat? Tiloihimme mahtuu isompikin synttäriporukka, eikä näissä juhlissa taatusti käy aika pitkäksi: oma synttärihuone, tropiikin lämpö, hiekka-alue, ruokatarjoilut ja sisäsurffaus pitävät synttärivieraat tyytyväisinä tuntikaupalla. Surffaamaan mahtuu 1-20 vähintään 107 cm pituuden omaavaa lasta.

Paikalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Ja mikä parasta, äidit ja isät voivat samalla reissulla hoitaa päivän kauppaostokset kätevästi Surf Housen yläpuolella sijaitsevasta kauppakeskus Triplasta!

Synttärit Helsinki

Nämä synttärit tullaan muistamaan!

Surf House on ainutlaatuinen juhlapaikka lapsille Helsingissä – missä muuallakaan pääsisi kokeilemaan surffaamista sisätiloissa turvallisesti ja valvotusti? Flowrider-aaltokoneen koulutetut ohjaajat opastavat ja neuvovat flowboarding-lautojen käytössä ja pitävät huolen, että yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan vedessä.

Flowrider on täysin turvallinen – ja todella hauska – tapa tutustua sisäsurffauksen kiehtovaan ja vauhdikkaaseen maailmaan. Keinoaaltokone sopii miltei kaikenikäisille vesipedoille (minimipituus 107cm), ja yhden tunnin aikana jopa 20 juhlijalla on mahdollista päästä kokeilemaan surffaustaitojaan!

Surffaamisen lisäksi Surfhousessa on tilaa erilaisille lasten suosimille aktiviteeteille, kuten peleille, tanssimiselle ja yhteisille leikeille. Meiltä löytyy myös mm. hiekkaleluja, mölkky ja djenga omasta takaa.

Juhlatilana toimii oma yksityinen huone, minne voit tuoda mukanasi omat teemaanne sopivat rekvisiitat & koristeet sekä leikkivälineesi kunhan muistat infota henkilökuntaamme suunnitelmistasi etukäteen.

Tekemistä lapsille

Vauhdikkaissa juhlissa tarvitaan kunnon eväät!

Lasten syntymäpäiväjuhlissa on lupa herkutella – siksi Surf House Helsingissä on tarjolla Tortilla Housen lasten oma tacobuffet. Siitä löytyy jokaiselle juuri sopivat ainekset omaan herkulliseen annokseen. Nam! Tarjolla myös vettä ja pillimehua tai limpparia. Juhlien ruokatarjoilusta sovitaan aina etukäteen vanhempien kanssa, jotta mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot saadaan otettua huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ja jos jokin asia ruoissa, esimerkiksi suolapitoisuus tai allergeenit, mietityttää ennen juhlia tai synttärikemujen aikana, kysy rohkeasti henkilökunnaltamme lisätietoja.

Voitte halutessanne tuoda lisäksi omat kakut, leivonnaiset, sipsit, karkkeja, popcornia jne. sekä teema-astiastoa synttäritilaan. Ruokailu tapahtuu aina vain synttäritilassa.

Tortilla House

Tilaa vaikka koko luokalliselle!

Surf Housessa lääniä piisaa – pienet juhlijat saavat tiloissamme kulkea vapaasti, mutta lapset ovat viime kädessä vanhempiensa vastuulla. Jokaisen synttärivieraan vanhempien ei kuitenkaan välttämättä tarvitse jäädä kaitsemaan jälkipolviaan, sillä suljettu, lapsiystävällinen ympäristö takaa turvallisen puuhapaikan isommallekin porukalle.

Voitte vaikka sopia vanhempien kesken vahtivuorot juhlien ajaksi: samaan aikaan, kun osa katsoo juhlijoiden perään, toiset voivat vaikka rentoutua kahvikupin äärellä ravintola-alueellamme!

MITÄ SYNTTÄRIPAKETTIIN KUULUU

Oma juhlatila (3 h)
Taco-fiesta (buffetruokailu)
Juomat (vesi, pillimehu, limu)
1 h surffausta (1-20 lapselle ohjaajien kanssa)
Yleisten tilojen käyttö
(hiekka-alueet, pukuhuoneet, suihkut, sauna).

Lasten synttäreillä juhlijoiden määrässä ei ole ylärajaa, mutta synttärihuoneeseen mahtuu enintään 30 lasta ja surffaamaan 20 tunnissa.

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana, vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa aina tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Saunaan ainoastaan oman huoltajan/valvojan kanssa.

Lasten aktiviteetit Helsinki

Pukeudu kevyesti ja jätä ylimääräiset tavarat narikkaan

Surf House Helsingissä on ainainen tropiikki ja ikuinen kesä! Jätäthän siis omat ja lapsesi pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet suosiolla lukittuihin lokeroihin, sillä kun juhlakansa pääsee kunnolla vauhtiin, hiki alkaa virtaamaan pienemmilläkin menijöillä. Arvotavarat, korut ja muut liikuntaleikkejä haittaavat esineet kannattaa myös suosiolla jättää turvalliseen säilöön juhlien ajaksi.

Meidän syntymäpäiväjuhliimme saapuessa tärkeintä on tuoda mukanaan kevyet kesävaatteet, uimahousut, pyyhe ja tietysti roppakaupalla iloista mieltä! Surffiin käy hyvin uimapuku tai shortsit ja t-paita (asuissa ei saa olla kovia osia kuten vetoketjuja).

Surf House Helsinki on täydellinen juhlapaikka mihin tahansa vuodenaikaan, sillä vaikka sataisi taivaan täydeltä vettä ja kadut täyttyisivät loskasta, meillä pääsee aina surffaamaan ja löhöämään palmupuiden katveessa.

Summer is just around the corner

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Triplan kauppakeskus, kerros P4
"DOWN UNDER"
Pasilantie 1, Helsinki

Map here