Avoinna joka päivä 9:00 - 24:00
Grand Opening Party 26.10.2019

Tiesitkö, että Surf House Helsingissä voit järjestää myös iloiset ja vauhdikkaat lasten syntymäpäiväjuhlat? Tiloihimme mahtuu isompikin synttäriporukka, eikä näissä juhlissa taatusti käy aika pitkäksi: tropiikin lämpö, hiekka-alue, iso tanssilattia ja huippukokkiemme laatimat, lasten suosimat ruuat pitävät pienet synttärivieraat tyytyväisinä tuntikaupalla.

Kaikki synttärijuhliin tarvittavat elementit löytyvät saman katon alta, ja paikalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Ja mikä parasta, äidit ja isät voivat samalla reissulla hoitaa päivän kauppaostokset kätevästi Surf Housen yläpuolella sijaitsevasta kauppakeskus Triplasta!

Nämä synttärit tullaan muistamaan!

Surf House on ainutlaatuinen juhlapaikka lapsille Helsingissä – missä muuallakaan pääsisi kokeilemaan surffaamista sisätiloissa turvallisesti ja valvotusti? Flowrider-aaltokoneen koulutetut ohjaajat opastavat ja neuvovat flowboarding-lautojen käytössä ja pitävät huolen, että yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan vedessä.

Flowrider on täysin turvallinen – ja todella hauska – tapa tutustua sisäsurffauksen kiehtovaan ja vauhdikkaaseen maailmaan. Keinoaaltokone sopii kaikenikäisille vesipedoille, ja yhden tunnin aikana jopa 40 synttärivieraalla on mahdollista päästä kokeilemaan surffaustaitojaan!

Surffaamisen lisäksi Surfhousessa on tilaa erilaisille lasten suosimille aktiviteeteille, kuten peleille, tanssimiselle ja yhteisille liikuntaleikeille. Alueen sisustusta on mahdollista muokata pienille menijöille sopivammaksi, jotta tilaa jää esimerkiksi hyppynarulla hyppimiseen tai muihin leikkeihin.

Liikkuminen ja leikkiminen on tärkeää lapsen kehitykselle

Kun järjestät lapsellesi syntymäpäiväjuhlat Surf Housessa, lupaamme, että lapsille ei tule puhelimia tai muita näyttöpäätteitä ikävä bileiden aikana! Liikunta ja aktiivinen leikkiminen on elintärkeää lapsen fyysisen, henkisen ja sosiaalisen kehityksen kannalta ja siksi mekin haluamme kannustaa perheen pienimpiä hikoilemaan.

Vaikka emme kaatumis- ja törmäysriskin vuoksi suosittele juoksukisoihin ryhtymistä tiloissamme, noin 330 neliömetrin kokoisella 1. kerroksen ravintola-alueellamme mahtuu kyllä järjestämään moninaisia liikunnallisia tapahtumanumeroita. Voit tuoda tullessasi omat "rekvisiittasi" ja leikkivälineesi, mutta jos kaipaat hieman apua juhlien sisällön suunnittelussa, henkilökuntamme auttaa mielihyvin.

Vauhdikkaissa juhlissa tarvitaan kunnon eväät!

Lasten syntymäpäiväjuhlissa on lupa herkutella – siksi Surf House Helsingin jengi on suunnitellut maittavat synttärimenut lasten makuun. Popcornia, sipsejä, karkkia, keksejä, mehua… Nam! Juhlien ruokatarjoilusta sovitaan aina etukäteen vanhempien kanssa, jotta mahdolliset allergiat, toiveet ruuan suhteen ja erityisruokavaliot saadaan otettua huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ja jos jokin asia ruoissa, esimerkiksi suolapitoisuus tai allergeenit, mietityttää ennen juhlia tai synttärikemujen aikana, kysy rohkeasti henkilökunnaltamme lisätietoja.

Vettä on aina saatavilla maksutta Surf Housen synttärijuhlissa, joten pidäthän huolen, että pikku juhlijat muistavat pitää juomataukoja; sisätiloissamme nimittäin vallitsee lempeä 27 asteen lämpötila! Pitkät kalsarit onkin syytä jättää näihin kemuihin lähtiessä suosiolla kotiin.

Tilaa vaikka koko luokalliselle!

Kun syntymäpäiväjuhlia suunnittelee järjestettävän kotioloissa, vieraiden lukumäärä täytyy tietää melko tarkkaan, jotta jokaiselle juhlijalle varmasti riittää tarpeeksi syömistä ja juomista. Ja sitä paitsi, kaupunkioloissa pienet asunnot eivät sovellu kovinkaan hyvin leikki-ikäisten juhlapaikaksi.

Surf Housessa lääniä puolestaan piisaa – kutsut voi lähettää vaikka lapsen jokaiselle luokkakaverille! Pienet juhlijat saavat tiloissamme kulkea vapaasti, mutta lapset ovat viime kädessä vanhempiensa vastuulla. Jokaisen synttärivieraan vanhempien ei kuitenkaan välttämättä tarvitse jäädä kaitsemaan jälkipolviaan, sillä suljettu, lapsiystävällinen ympäristö takaa turvallisen puuhapaikan isommallekin porukalle.

Voitte vaikka sopia vanhempien kesken vahtivuorot juhlien ajaksi: samaan aikaan, kun osa katsoo juhlijoiden perään, toiset voivat vaikka rentoutua kahvikupin äärellä ravintola-alueellamme!

Teemajuhlat tuovat synttäreihin lisämaustetta

Surf Housen tilat, ruoat ja aktiviteetit ovat jo omiaan takaamaan onnistuneet ja ikimuistoiset syntymäpäivät, mutta viimeisen silauksen juhlille antaa, kun sovitte synttäreille yhtenäisen teeman. Olipa lapsesi kiinnostunut autoista tai prinsessoista, eläimistä, velhoista tai mistä tahansa maan ja taivaan välillä, koko juhlapäivä voidaan rakentaa valitun teeman ympärille!

Kermakakusta tykkäävät vauvat ja vaaritkin, mutta esimerkiksi avaruussynttäreillä tarjolla on tietysti futuristinen avaruuskakku! Henkilökuntamme loihtii teeman mukaiset, värikkäät ruoat käyttäen aina tuoreimpia raaka-aineita, tutkittuja, Eviran hyväksymiä elintarvikevärejä sekä tietysti omia leivontataitojaan.

Pukeudu kevyesti ja jätä ylimääräiset tavarat narikkaan

Surf House Helsingissä on ainainen tropiikki ja ikuinen kesä! Jätäthän siis lapsesi, ja omat, pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet suosiolla lukittuihin lokeroihin, sillä kun juhlakansa pääsee kunnolla vauhtiin, hiki alkaa virtaamaan pienemmilläkin menijöillä. Arvotavarat, korut ja muut liikuntaleikkejä haittaavat esineet kannattaa myös suosiolla jättää turvalliseen säilöön juhlien ajaksi.

Meidän syntymäpäiväjuhliimme saapuessa tärkeintä on tuoda mukanaan kevyet kesävaatteet, uimahousut, pyyhe ja tietysti roppakaupalla iloista mieltä! Surf House Helsinki on täydellinen juhlapaikka mihin tahansa vuodenaikaan, sillä vaikka sataisi taivaan täydeltä vettä ja kadut täyttyisivät loskasta, meillä pääsee aina surffaamaan ja löhöämään palmupuiden katveessa.

Onko jotain erityistä mielessäsi? Soita meille ja suunnitellaan unelmien syntymäpäiväjuhlat yhdessä!

Me haluamme, että lapsesi saa juuri sellaiset synttärijuhlat kuin hän itse haluaa ja ansaitsee. Ihan villeimpiä toiveita mekään emme valitettavasti voi toteuttaa, mutta tulet yllättymään, kuinka pitkälle avulias ja iloinen henkilökuntamme on valmis venymään lasten viihtyvyyden eteen!

Summer is just around the corner

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Triplan kauppakeskus, kerros P4
"DOWN UNDER"
Pasilantie 1, Helsinki

Map here