AVOINNA
MA-TO 9:00 - 22.00
PE-LA 9.00-24.00
SU 11.00-19.00

Jätä yhteystietosi tai soita, ja otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Surf House Tapahtumat

Aleksi Miikkulainen +358 40 752 9710

Anna Helenius +358 40 536 5035

Yritysasiakkaat ovat aina olleet Surf Houselle lähellä sydäntä. Olipa kyseessä sitten kokoukset, virkistyspäivät tai pikkujoulut, nämä kaikki mahtuvat Surf House Helsingin katon alle. Yritysasiakkaamme saavat tunnelman kattoon nostavan FlowRider -kokemuksen, sekä teeman mukaisia makuelämyksiä saman katon alta.

Tarjoa työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja yhtiökumppaneille lumoava, sekä ikimuistoinen kokemus Surf House Helsingissä! Virkistyspäivistä kokouksiin ja aina liikelounaisiin – yritystilaisuudet eivät ole enää koskaan ennallaan, kun valitset Surf House Helsingin!

Tutustu tiloihimme alla olevasta kuvagalleriasta

Surf House Yrityksille
Surf House Yrityksille

Tilamme tapahtumaan kuin tapahtumaan

Surf Lounge

Surf Lounge on 250 hengen kapasiteetilla varustettu trooppinen keidas, josta on suora näkymä FlowRiderillemme. Surf Lounge sopii erinomaisesti niille, jotka kaipaavat sitä ylimääräistä silausta yritystapahtumiin, jota ei muualta Suomesta saa! Beach-tyylinen sisustus ja asiaan kuuluva rantabaari luovat viimeistään eksoottisen tunnelman!

Sun deck

Yläkerran Sun Deckimme avaa näkymät koko Surf Houseen. 150 hengen kapasiteetin Sun Deck varmistaa sen, että beach-tunnelma säilyy, vaikka halusikin vetäytyä hetkeksi hieman rauhallisempaan paikkaan nauttimaan esimerkiksi illallista.

Heat Wave

Tällaista saunaa et olekaan ennen nähnyt! Saunamme on nimittäin rakennettu 7 metrin korkeuteen ja sen peililasiseinien lävitse näet koko alueen! Saunalla on tietysti myös terassi, jossa voi nauttia kylmiä juomia löylyjen välissä.

Surf Shed

Ensin työ, sitten hupi! Kun on aika ryhtyä töihin, 30 hengen kapasiteetin Surf Shed -neuvotteluhuone on juuri sinua varten. Tämä rauhallinen ympäristö ei kuitenkaan ole jäänyt teemasta paitsi, sillä Surf Shed on sisustettu surf-teeman ja tropiikin inspiroimana!

Pidä kokoukset, tuotejulkistukset ja seminaarit Surf House Helsingissä

Surf House Helsinki tarjoaa hieman erikoisemmat kokoustilat vaihtelua kaipaaville. Meiltä saatte kokouspaketit erilaisiin tilaisuuksiin: asiakastilaisuudet, tuotejulkistukset ja seminaarit. Olipa tilaisuus mikä tahansa, anna meidän tehdä päivästä ikimuistoinen!

Eläväiset, mutta silti rauhalliset yksityistilat tarjoavat puitteet niin keveämmille tilaisuuksille kuten myös tavallisimmille yritystilaisuuksille.

Tarjoamme yritysasiakkaittemme käyttöön langattomat mikrofonit, audiovisuaaliset laitteet esityksiin kuin myös pakettiin kuuluvan Wi-Fin.

Kokouspakettiin saatte halutessanne myös kahvi- ja teetarjoilun, lounaan tai illallisen. Unohtamatta tietenkään takuuvarmasti elämyksellistä sisäsurffaustuntia! Tiloistamme löytyy niin baari, ravintola, sauna kuin beach club.

Yritystilaisuudet Helsinki

Avoimet rantabileet

Mikä olisikaan parempi paikka verkostoitua ja ylläpitää sitä omaa yrityskulttuuria sekä ryhmähenkeä, kuin rennot rantabileet trooppisessa ilmastossa?

Surf House järjestää läpi vuoden pienyrityksille suunnattuja rantabileitä ja pikkujouluja joihin voit ostaa yhden lipun tai useampia. Voit myös tehdä bileissä omalle porukallesi pöytä-, neuvotteluhuone tai surffivarauksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää seuraavista bilepäivistä!

Avoimiin rantabileisiin myydään yhteensä 400 lippua ja usean eri yrityksen porukka takaa ikimuistoiset juhlat ja loistavat verkostoitumismahdollisuudet eri yritysten toimihenkilöille. Alkuillasta juhlijaporukalle on tarjolla erittäin herkullinen ilallinen, ja Heat Wave -huippusauna on kuumana innokkaille saunojille koko illan ajan.

Illan aikana on myös hurjapäille järjestetty mahdollisuus testata surffaamistaitojansa Flowrider-koneessa, ja janoisille on juotavaa tarjolla koko illan.

Pikkujoulut

Pikkujoulut Surf Housen trooppisessa lämmössä tuntuvat varmasti kiehtovalta idealta. Mikä olisikaan elämyksellisempää, kuin pukki pukeutuneena vähän lämpimämpään ilmastoon jakamassa lahjoja?

Surf Housessa pidät yrityksellesi ikimuistoiset pikkujuhlat, josta ei puutu mitään. Sauna on lämpimänä, hyvää ruokaa, paljon hyvää juotavaa ja jouluista tunnelmaa Karibian twistillä piristävät varmasti työntekijöitä yrityksessä kuin yrityksessä! Huom! Pikkujoulusesongin aikaan voi jo olla vaikeaa saada varattua Surf Housea yrityksen pikkujouluihin, toimi siis ajoissa!

Kokoukset

Olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi kokous, olipa mukana sitten asiakas tai vain firman työntekijöitä, Surf House Helsinki on oiva valinta kokouspaikaksi! Vaikka meillä on aina kesä ja pöhinä päällä, rauhallinen neuvotteluhuoneemme takaa sen, että kokous menee varmasti nappiin!

Kun työt on tehty, pistäydy vaikkapa saunassamme tai jos kaipaat vauhtia, hyppää FlowRiderimme kyytiin! Mikäli maha kurnii, tiloissamme toimiva ravintola pitää vaativimmankin kulinaristin tyytyväisenä.

Kokousten ei enää tarvitse olla harmaita ja tylsiä, anna meidän auttaa sinua järjestämään ikimuistoinen elämys!

Tuotejulkistukset

Mikä olisikaan parempi tapa erottua kilpailijoista kuin trooppinen surf-henkinen ympäristö Surf House Helsingissä? Uusi ja jännittävä innovaatio Helsingin sydämessä ja tuotejulkistukset sopivat yhteen erinomaisesti. Mitäpä jos ottaisit surffilaudan mittaisen etumatkan kilpailijoihin Surf Housen kaltaisessa rennossa ja visuaalisesti jännittävässä ympäristössä? Tuotejulkistukset ikuisen kesän syleilyssä ja trooppisessa ympäristössä herättävät varmasti huomiota ja ainoastaan hyvällä tavalla!

Surf House Helsinki tarjoilee monipuolisen ympäristön cateringeineen ja aina erilaisine aktiviteetteineen. Erilaiset live-esitykset ja näyttelyt ovat kirsikkana kakun päällä viihtyisän sisustuksen ja henkilökuntamme vieraanvaraisuuden kanssa. Eikä pidä unohtaa tarjoamiamme kulinaristisia elämyksiä!

Seminaarit

Tiedetään, harvempi meistä kiljuu riemusta kuullessaan sanan ‘seminaari’. Mutta mitäpä jos teidän yrityksenne olisikin tässä asiassa edelläkävijä? Meillä Surf House Helsingissä riemunkiljahdukset ovat taattuja!

Mikäli etsit modernia tilaa niin opettavaiselle, inspiroivalle tai debatoivalle seminaarille, on Surf House Helsinki nappivalinta! Kun velvollisuudet on hoidettu, pääset nauttimaan pärskeistä sisäsurffauksen merkeissä, unohtamatta surf-teemaisia juomia ja makuelämyksiä.

Meille on tärkeää, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja poistuvat aivan uudenlaisen elämyksen kanssa. Meille palvelu alkaa ensimmäisestä yhteydenotosta, aina aikataulutuksen kautta seminaarin järjestämiseen.

Surf House Pikkujoulut

Sijaintimme

Surf House Helsinki sijaitsee Keski-Pasilassa, upouudessa ja tyylikkäässä Triplassa. Tripla on uusi keskus Pasilassa, jonka katon alle mahtuu Surf House Helsingin lisäksi kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, hotelli ja toimistoja. Sijaitsemme Hartwall Arenan ja Messukeskuksen vieressä.

Satoi tai paistoi, on Surf House Helsingissä varmasti ikuinen kesä!

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here