Surf House Pikkujoulut

Yritysasiakkaat ovat aina olleet Surf Houselle lähellä sydäntä. Olipa kyseessä sitten kokoukset, virkistyspäivät tai pikkujoulut, nämä kaikki mahtuvat Surf House Helsingin katon alle. Yritysasiakkaamme saavat tunnelman kattoon nostavan FlowRider -kokemuksen, sekä teeman mukaisia makuelämyksiä saman katon alta.

Tarjoa työntekijöille tai yhtiökumppaneille lumoava, sekä ikimuistoinen kokemus Surf House Helsingissä! Virkistyspäivistä kokouksiin ja aina liikelounaisiin – yritystilaisuudet eivät ole enää koskaan ennallaan, kun valitset Surf House Helsingin!

SURF HOUSE TILAT tapahtumaan kuin tapahtumaan


Lounge


Surf Lounge on 250 hengen kapasiteetilla varustettu trooppinen keidas, josta on suora näkymä FlowRiderillemme. Surfer Lounge sopii erinomaisesti niille, jotka kaipaavat sitä ylimääräistä silausta yritystapahtumiin, jota ei muualta Suomesta saa! Beach-tyylinen sisustus ja asiaan kuuluva rantabaari luovat viimeistään eksoottisen tunnelman!


TERASSI

Surf House Helsinki Sun Deck

Yläkerran terassi avaa näkymät koko Surf Houseen.
Cocktail -muodossa 100 hengen kapasiteetti.


SAUNA

Surf House Tilaussauna

Tällaista saunaa et olekaan ennen nähnyt!
Saunamme on nimittäin rakennettu 7 metrin korkeuteen ja sen peililasiseinien lävitse näet koko alueen! Sauna on yleisesti surffareiden käytössä, mikäli sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön.


KOKOUSTILA / JUHLAHUONE

Kokoushuone Helsinki

Ensin työ tai sitten hupi!
Kun on aika ryhtyä töihin, 24 hengen kapasiteetin neuvotteluhuone on juuri sinua varten.
Tämä luova ympäristö on sisustettu surf-teeman ja tropiikin inspiroimana!

Tila soveltuu loistavasti myös polttareiden, synttäreiden, kaveriporukoiden juhlatilaksi.

Pidä kokoukset, tuotejulkistukset ja seminaarit Surf House Helsingissä

Surf House Helsinki tarjoaa hieman erikoisemmat kokoustilat vaihtelua kaipaaville. Meiltä saatte kokouspaketit erilaisiin tilaisuuksiin: asiakastilaisuudet, tuotejulkistukset ja seminaarit. Olipa tilaisuus mikä tahansa, anna meidän tehdä päivästä ikimuistoinen!

Eläväiset, mutta silti rauhalliset yksityistilat tarjoavat puitteet niin keveämmille tilaisuuksille kuten myös tavallisimmille yritystilaisuuksille.

Tarjoamme yritysasiakkaittemme käyttöön langattomat mikrofonit, audiovisuaaliset laitteet esityksiin kuin myös pakettiin kuuluvan Wi-Fin.

Kokouspakettiin saatte halutessanne myös kahvi- ja teetarjoilun, lounaan tai illallisen. Unohtamatta tietenkään takuuvarmasti elämyksellistä sisäsurffaustuntia!

Tiloistamme löytyy niin baari, sauna kuin beach club.

Polttarit

Pikkujoulut

Pikkujoulut Surf Housen trooppisessa lämmössä tuntuvat varmasti kiehtovalta idealta. Mikä olisikaan elämyksellisempää, kuin pukki pukeutuneena vähän lämpimämpään ilmastoon jakamassa lahjoja?

Surf Housessa pidät yrityksellesi ikimuistoiset pikkujuhlat, josta ei puutu mitään. Sauna on lämpimänä, hyvää ruokaa, paljon hyvää juotavaa ja jouluista tunnelmaa Karibian twistillä piristävät varmasti työntekijöitä yrityksessä kuin yrityksessä! Huom! Pikkujoulusesongin aikaan voi jo olla vaikeaa saada varattua Surf Housea yrityksen pikkujouluihin, toimi siis ajoissa!

Kokoukset

Olipa kyseessä sitten suurempi tai pienempi kokous, olipa mukana sitten asiakas tai vain firman työntekijöitä, Surf House Helsinki on oiva valinta kokouspaikaksi! Vaikka meillä on aina kesä ja pöhinä päällä, rauhallinen neuvotteluhuoneemme takaa sen, että kokous menee varmasti nappiin!

Kun työt on tehty, pistäydy vaikkapa saunassamme tai jos kaipaat vauhtia, hyppää FlowRiderimme kyytiin!

Kokousten ei enää tarvitse olla harmaita ja tylsiä, anna meidän auttaa sinua järjestämään ikimuistoinen elämys!

Tuotejulkistukset

Mikä olisikaan parempi tapa erottua kilpailijoista kuin trooppinen surf-henkinen ympäristö Surf House Helsingissä? Uusi ja jännittävä innovaatio Helsingin sydämessä ja tuotejulkistukset sopivat yhteen erinomaisesti. Mitäpä jos ottaisit surffilaudan mittaisen etumatkan kilpailijoihin Surf Housen kaltaisessa rennossa ja visuaalisesti jännittävässä ympäristössä? Tuotejulkistukset ikuisen kesän syleilyssä ja trooppisessa ympäristössä herättävät varmasti huomiota ja ainoastaan hyvällä tavalla!

Surf House Helsinki tarjoilee monipuolisen ympäristön cateringeineen ja aina erilaisine aktiviteetteineen. Erilaiset live-esitykset ja näyttelyt ovat kirsikkana kakun päällä viihtyisän sisustuksen ja henkilökuntamme vieraanvaraisuuden kanssa.

Seminaarit

Tiedetään, harvempi meistä kiljuu riemusta kuullessaan sanan ‘seminaari’. Mutta mitäpä jos teidän yrityksenne olisikin tässä asiassa edelläkävijä? Meillä Surf House Helsingissä riemunkiljahdukset ovat taattuja!

Mikäli etsit modernia tilaa niin opettavaiselle, inspiroivalle tai debatoivalle seminaarille, on Surf House Helsinki nappivalinta! Kun velvollisuudet on hoidettu, pääset nauttimaan pärskeistä sisäsurffauksen merkeissä, unohtamatta surf-teemaisia juomia ja makuelämyksiä.

Meille on tärkeää, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja poistuvat aivan uudenlaisen elämyksen kanssa. Meille palvelu alkaa ensimmäisestä yhteydenotosta, aina aikataulutuksen kautta seminaarin järjestämiseen.

TARJOILUT

Tilaa tapahtumaasi monipuolinen aamiainen, raikas lounas, illallinen tai maukkaita iltapäiväherkkuja. Menuvalikoimaan kuuluvat tuoreet raaka-aineet ja maittavat annokset.

Catering menut
Surf House Tapahtumat

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland