ISÄNPÄIVÄ 14.11.2021

Mikä olisikaan mieluisampi lahja perheenisälle kuin päivä palmujen alla? Osta isälle lahjakortti tai varaa koko perheen kesäpäivä? Valittavanasi on erilaisia vaihtoehtoja alkaen €34.

Voit valita Tiketin kautta ostettuihin lahjakortteihin toimituksen sähköpostilla, mobiilina, postilla tai noutaa lahjakortin lähimmältä R-kioskilta! Ryhmävarauksista voit varata perheelle yksityisen surffaustunnin, saunavuoron ja halutessasi myös herkullisen meksikolaisen ruokailun!

LAHJAKORTIT

Yllätä läheisesi lahjakortilla Helsingin komeimmille aalloille! Anna lahjaksi upea kesäpäivä sisältäen surffausta, palmuja, lämpöä ja aitoa rantatunnelmaa, vaikka keskellä sydäntalvea!

Voit valita Tiketin kautta ostettuihin lahjakortteihin toimituksen sähköpostilla, mobiilina, postilla tai noutaa lahjakortin lähimmältä R-kioskilta!

surffaus lapset

SADEPÄIVÄ SURF HOUSELLA

Mikä olisikaan mukavampi tapa hemmotteluun kuin pakeneminen harmautta koko perheen voimin palmujen alle! Voit varata koko perheelle yksityisen surffitunnin, saunavuoron ja vaikkapa Meksikolaisen lounaan. Mikäli kaikki eivät innostu surffauksesta voi myös vain rentoutua rantabaarissa ja perheen pienimmät pääsee hauskoihin hiekkaleikkeihin.

Isänpäivälahja Surf House Tilaussauna

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here