AINUTLAATUINEN NÄKÖALASAUNA

Sauna, mökki ja järven ranta kuuluvat monen suomalaisen kesäperinteisiin, mutta harvemmin suoraan lauteilta pääsee surffaamaan aina tasaisena vellovaan aallokkoon – Surf House Helsingissä voit kaiken kukkuraksi nauttimaan saunajuomia trooppisessa lämmössä löylyttelyn jälkeen!

Heat Wave -saunamme palvelee saunojia aamusta iltaan, eikä polttopuiden hakkaamisesta tarvitse murehtia. Lasitettu saunakoppi sijaitsee Surf Housen yllä 7 metrin korkeudessa: Tämän parempaa saunanäköalaa et Helsingistä löydä!

Mitä täydellinen saunailta pitää sisällään?

Onnistunut saunailta on monen osatekijän summa. Tärkeimmät elementit ovat kuitenkin saunatilojen riittävä kapasiteetti, paikan saavutettavuus sekä virvoketarjonta. Heat Waven lauteille mahtuu yhtä aikaa korkeintaan 12 saunojaa ja jos väkeä saapuu saunailtaasi enemmän kuin tusinan verran, toiset voivat vaikkapa nautiskella eksoottisia drinkkejä rantabaarissamme.

Surf House Helsinki sijaitsee Pasilassa, kauppakeskus Triplan alapuolella. Saunavieraasi pääsevät siis paikan päälle kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, jolloin kenenkään ei tarvitse kieltäytyä vettä vahvemmista virvokkeista ajokuntoon vedoten! Kattavan olut- ja drinkkitarjoilun lisäksi meiltä löytyy pitkä lista alkoholittomiakin virvokkeita, joita voi muiden juomien tavoin tilata suoraan saunan terassille.

Tiloissamme on A-oikeudet, jonka johdosta henkilöllisyyspaperit kannattaa pitää lähettyvillä, jos seurueessanne on vastikään 18 vuotta täyttäneitä tai muutoin nuorekkaita saunojia!

Saunailta puhdistaa kehoa, mieltä ja ilmapiiriä

Saunominen on osa suomalaista geeniperimää. Vuosisatojen ajan olemme paenneet kylmyyttä juuri saunan lauteille, ja samalla rentoutuneet rankan työurakan päätteeksi. Saunaa on käytetty myös lihan palvaamiseen, pyykkien kuivaamiseen ja jopa synnyttämiseen. Vaikka nykyään viimeksi mainittu toimenpide suoritetaankin pääasiassa sairaalassa, ei saunan kulttuurillinen merkitys ole himmentynyt vuosien saatossa.

Saunaan tullaan paitsi peseytymään, myös puhdistautumaan henkisesti. Jos suomalainen mies joskus äityy tunteelliseksi, hän tekee sen saunan lauteilla olutpullo kädessään. Jopa kotimaan huippupoliitikot ovat laittaneet merkille, että saunomisen yhteydessä sopimusten neuvottelu ja diplomaattisuhteiden luominen käy vaivattomasti. Sauna on välittömän, luottamuksellisen ja avoimen keskustelun foorumi.

Tästä syystä yritysten, joukkueiden ja yhteisöjen kannattaa järjestää saunailtoja säännöllisin väliajoin. Löylykiulun äärellä ujoimmatkin uskaltautuvat avautumaan asioista, joista he vaikenevat normaaleissa olosuhteissa. Saunassa voidaan käydä virallisia ja epävirallisempia keskusteluja sulassa sovussa ilman suojakilpiä – siksi yhteinen saunahetki puhdistaa ilmapiiriä tehokkaasti.

Saunaterassi Helsinki

Suomalainen ei saunassa örvellä

Moni suomalaisyritys järjestää paljon mielummin alaisilleen saunailtoja kuin esimerkiksi palkintoristeilyjä tai ravintolailtoja. Saunailtaan lähtemisen kynnys on pienempi kuin "pidempään" illanviettoon sitoutuminen: perheelliset voivat saunassa piipahtamisen jälkeen hyvällä omallatunnolla lähteä nukuttamaan jälkikasvuaan, kun taas kovimmat löylyttelijät saavat kylpeä niin pitkän kaavan kautta kuin haluavat.

Toinen suuri syy saunailtojen suosimiseen on se, että juuri kunnioituksesta saunaperinteitä kohtaan, suomalaiset eivät pääsääntöisesti örvellä saunoessaan. Virvokkeet kuuluvat toki asiaan, mutta ylenpalttinen juominen ei ole perinteisesti ollut osana saunakokemusta – kylpemisen jälkeen tosin menovesi maistuukin monelle juhlijalle!

Surf House Sauna

Miksi saunailta kannattaa järjestää Surf House Helsingissä?

Surf House Helsinki on täydellinen paikka saunaillan järjestämiseen, sillä kaikki, mitä virkistävään iltaasi tarvitset, löydät saman katon alta – ja paljon ekstraakin, kuten Flowrider-aaltokoneen, kattavan ruoka- ja juomatarjoilun sekä huippuluokan äänentoiston. Voitte myös varata käyttöönne ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan neuvottelutilan, jossa illan mahdolliset viralliset ohjelmaosuudet saadaan hoidettua ennen saunomista.

Heat Wave -näköalasauna sijaitsee seitsemän metrin korkeudessa, kolmannessa kerroksessa. Löylyttelyn yhteydessä voi katsella alla avautuvaa Surfhousen tilaa ravintola-alueineen ja surffaajineen, ja saunajuomat voi kätevästi tilata suoraan saunaterassille. Toki baaritiskillekin saa tulla tutustumaan juomavalikoimaan pyyhe lanteilla suoraan saunan lauteiltakin – meillä on nimittäin aina 27 astetta lämmintä!

Älä tyydy pelkkään löylyttelyyn!

Pelkästään Heat Wave -saunamme on jo näkemisen ja kokemisen väärti itsessään, mutta miksi tyytyisit pelkästään lempeissä löylyissä istumiseen? Suomessa pääsee harvoin edes kesäisin nauttimaan hellesäästä rentouttavien ja maittavien drinkkien äärellä, kaukana murheista ja huolista, joten Surf House -kokemuksesta kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki ilo irti!

Täydellinen, saunailtaan huipentuva virkistysilta voi esimerkiksi alkaa kevyellä tervetuliaismaljalla Surf Loungessa. Sen jälkeen koko porukalla voi mennä kokeilemaan, kuinka surffaus onnistuu Flowrider-keinoaallossamme, mistä voikin siirtyä suoraan herkkuja notkuvan buffetpöytämme ääreen. Vatsa täynnä onkin sitten mukava nousta kolmanteen kerrokseen saunomaan Helsingin ainutlaatuisimmassa saunassa.

Polttarisauna, joukkueen saunailta, Girls' Night Out... Saunamme on avoin kaikille!

Meille ovat kaikki saunojat tervetulleita ikään ja sukupuoleen katsomatta. Suosittelemme ottamaan Surf Houseen mukaan uimapuvun tai -housut, sillä niihin sonnustautumalla voi helposti siirtyä suoraan saunatiloista alakerran loungetiloihin ilman vaatteenvaihtoruljanssia.

Surf House Helsingissä on vain yksi ja ainoa pukukoodi: kesä. Ulkovaatteet ja arvotavarat voi jättää 2.-kerroksen naulakoihin tai pukukoppien lukollisiin kaappeihin, joten kelloista, koruista ja lompakoista ei tarvitse murehtia saunaillan aikana. Meiltä löydät kaiken, mitä saunailtaasi varten tarvitset, joten riittää, että vaan saavutte paikalle! Mikäli teillä on erityistoiveita iltaanne liittyen, pyydämme soittamaan etukäteen, jotta voimme tehdä kokemuksestanne ikimuistoisen!

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland