ALOITTELIJAT
Ma-To 30€/h / Pe-Su 35€/h
Enintään 16 surffaajaa (8 per rata)

Kenelle? Ensikertalaisille ja aloittelijoille, jotka tarvitsevat kouluttajan apua aallolle menossa ja tasapainon hallinnassa. Ammattimaiset opettajamme opettavat ensiaskeleet turvallisesti

Miten? 8 hengen tunneilla surffilaitteen toinen rata on käytössä ja 16 hengen tunneilla molemmat radat. Tunnin aikana harjoitellaan sisäsurffauksen perusteita, kuten aallolle menemistä ja tasapainottelua apuköyttä käyttäen.

KOKENEET
Ma-To 30€/h / Pe-Su 35€/h
Enintään 6 surffaajaa koko surffausalueella

Kenelle? Sisäsurffaajat, jotka eivät tarvitse ohjaajan apua aallolle menemisessä tai lajin perusteissa ja haluat maksimoida surffausajan. Huom! Tunnille ei voi osallistua ellei osaa surffata omatoimisesti.

Miten? Kuuden hengen tunneilla ei käytetä jakajaa, vaan koko surffauspinta on ainoa käytössä. Tämä mahdollistaa isommat käännökset ja näyttävämmät temput. Tahti on nopeampi kuin muilla tunneilla ja tunnilla ei ole ohjausta.

YKSITYISRATA
Ma-To 270€/h / Pe-Su 315€/h
Suositus enintään 10 surffaajaa

Kenelle? Yksityisrata soveltuu ensikertalaisille, aloittelijoille ja myös kokeneemmille. Saat tarvitessasi ohjausta, mutta voi myös surffata itsenäisesti ryhmäsi kokemuksesta riippuen.

Miten? Yksityisrata tarkoittaa, että sinulle on surffauslaitteen toinen puoli ja ohjaaja omassa käytössäsi koko tunnin ajan

YKSITYISTUNTI
Ma-To 540€/h / Pe-Su 630€/h
Suositus enintään 20 surffaajaa

Kenelle? Yksityistunti soveltuu ensikertalaisille, aloittelijoille ja myös kokeneemmille. Saat tarvitessasi ohjausta, mutta voi myös surffata itsenäisesti ryhmäsi kokemuksesta riippuen.

Miten? Yksityistunnilla sinulla on käytössäsi koko surffauslaite ja kaksi ohjaajaa. Ryhmäsi koosta ja toiveista riippuen voit jakaa ryhmäsi kahdelle erilliselle radalle, tai käyttää koko surffauspintaa yhtenä ryhmänä, jolloin isommat käännökset ja temput ovat mahdollisia.

SARJAKORTIT JA LAhJAKORTIT

SARJAKORTIT JA LAHJAKORTIT
Voit ostaa Tiketin verkkokaupasta sarjakortteja, joilla surffaat alennettuun hintaan. Voit myös ostaa lahjakortteja yksittäisille tunneille, yksityistunneille tai perheelle. Lahjakortin toimituksen voit valita postitse, noudettavaksi R-kioskilta tai sähköisesti. Sarja- ja lahjakortit toimivat maksuvälineena tunneille ilmoittautuessa.

VIP JÄSENYYS
Vuoden voimassa olevalla VIP-jäsenyydellä (99€) surffaat aina edullisesti (18€)! Lisäksi saat ravintolan puolelta 15% alennuksen normaalihintaisista juomista, 5% alennus Flowboard-laudoista ja ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumiin, juhliin ja VIP-alueille. Huom! VIP jäsenyyksiä on myynnissä rajallinen määrä.

YKSITYISTILAISUUDET JA TAPAHTUMAT

ALLE 20 HENGEN KOKOUKSET TAI TAPAHTUMAT
Voit varata synttärit, polttarit, virkistyspäivän tai vaikkapa kokouksen suoraan netistä ja lisätä surffauksen päälle saunavuoron, yksityisen tilan tai ruokailun.

YLI 20 HENGEN TILAISUUDET
Surf House Helsingin kapasiteetti on 500 henkeä ja suosittelemme isommissa tilaisuuksissa olemaan yhteydessä myyntipalveluumme. Kokeneet tuottajamme voivat rakentaa sinulle ehdotuksen unelmiesi tapahtumasta.

Sisäsurffaus

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland