Surf House Pikkujoulut

Surffitunnit voi varata kätevästi varausjärjestelmästämme ja maksaa saapuessasi paikan päälle (ryhmävaraukset maksetaan ennakkoon). Näet varausjärjestelmästä myös tarkemmin eri tuntien hinnat.

ALOITTELIJAT

24-34 €/h

Aloittelijatunnit soveltuvat kaikentasoisille lautailijoille ja yli 10 hengen tunneilla Flowriderin surffauspinta jaetaan kahteen rataan. Surffata voi mahalaudalla tai seisottavalla laudalla ja tunnin aikana saa opastusta perustekniikoihin.

KOKENEET

24-34 €/h

Kokeneiden tunneilla on Flowriderin koko pinta käytössä, joka mahdollistaa isommat ja näyttävämmät temput ja käännökset. Tunnille otetaan maksimissaan 10 lautailijaa ja tunneilla ei ole opastusta. Näin varmistetaan ripeä tahti ja maksimaalinen surffausaika lajin perusteet jo oppineille.

TEMPPUKOULU

29 €/h

Tunti soveltuu sisäsurffauksen harrastajalle, jolla on hallussa lajin perusteet. Tunnilla opetellaan Flow Team Finlandin johdolla lajille ominaisia trickkejä (Ollie, Shuvit, Kickflip jne.). Tunti sisältää tekniikoiden teoriaa, opetusta ja käytännön harjoittelua kahdella radalla enintään 8 osallistujaa per rata.

YKSITYISRATA

alk. 210 €/h

Voit varata yksityisen radan itsellesi tai kaveriporukallesi (max 10 hlöä). Saat tunnin aikana opastusta ja myös ensikertalaiset voivat osallistua.

yksityistunti

alk. 420 €/h

Voit varata koko Flowriderin yksityiskäyttöön ryhmällesi (max 20 hlöä). Ryhmäsi koosta riippuen voit valita jaatko surffauspinnan kahteen rataan vai haluatko käyttää koko pintaa, joka mahdollistaa isommat ja näyttävämmät temput ja käännökset.

Sisäsurffaus

LAhJAKORTIT

alk. 34€

Voit ostaa lahjakortteja yksittäisille tunneille, yksityistunneille tai perheelle. Lahjakortin toimituksen voit valita postitse, noudettavaksi R-kioskilta tai sähköisesti.

SARJAKORTIT

150€ - 270€

Sarjakorteilla teet surffauksen edullisemmaksi ja saat nopean kehityskaaren lajin parissa. Voit vapaasti valita Aloittelijoiden tai Kokeneiden tunteja kokemuksesi mukaan. Tarjolla on 5-10 tunnin kortteja, joihin voit tutustua verkkokaupassamme.

VIP JÄSENKORTTI

99€ / vuosi

Vuoden voimassa olevalla VIP jäsenyydellä voit surffata millä tahansa tunneilla 15€ kiinteään alennushintaan. Lisäksi saat ravintolan puolelta 15% alennuksen normaalihintaisista juomista, 5% alennus Flowboard-laudoista ja ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumiin, juhliin ja VIP-alueille.
Huom! VIP jäsenyyksiä on myynnissä rajallinen määrä.

Surffaus

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland