Avoinna joka päivä 9:00 - 24:00
Grand Opening Party 26.10.2019

STANDARD

19-34 €/h

Standard-tunnit soveltuvat kaikentasoisille lautailijoille ja Flowriderin surffauspinta jaetaan kahteen osaan. Molemmilla “radoilla” enintään 10 henkeä surffaa vuorotellen 15-60 sekunnin raideja. Tuntien aikana saa opastusta perustekniikoihin ja ensikertalaiset käyttävät apuna köyttä tasapainotuksen helpottamiseksi.

FENCELESS

19-34 €/h

Näillä tunneilla on Flowriderin koko pinta käytössä, joka mahdollistaa isommat ja näyttävämmät temput ja käännökset. Tunnille otetaan maksimissaan 10 lautailijaa ja opastus on minimaalista. Näin varmistetaan ripeä tahti ja maksimaalinen surffausaika lajin perusteet jo oppineille.

PRIVATE LANE

184-275 €/h

Voit varata Standard-tunneille kokonaisen radan itsellesi tai kaveriporukallesi (max 10 hlöä). Saat tunnin aikana opastusta ja myös ensikertalaiset voivat osallistua.

PRIVATE SESSION

326-490 €/h

Haluatko koko Flowriderin yksityiskäyttöön (max 20 hlöä)? Voit valita haluatko tunnin Fenceless vai Standard riippuen ryhmäsi koosta ja taitotasosta.

MULTIPLE SESSIONS

135 €/5h tai 240 €/10h

5 tai 10 tunnin korteilla teet surffauksen edullisemmaksi ja saat nopean kehityskaaren lajin parissa. Voit vapaasti valita Standard tai Fenceless tunteja mihin aikaan tai minä viikonpäivänä tahansa.

MEMBERSHIPS

TULOSSA MARRASKUUSSA

Vuoden jäsenyydellä takaat itsellesi vuoden mittaiset edulliset surffisessiot. Flowrider odottaa sinua aamusta iltaan ja voit varata aikoja mille viikonpäivälle tahansa. Kausikortin voit hankkia paikan päältä avajaistemme jälkeen.

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Triplan kauppakeskus, kerros P4
"DOWN UNDER"
Pasilantie 1, Helsinki

Map here