AUKIOLOAJAT

MA-LA 10:00-22:00
SU 11:00-18:00

Näet varauskalenteristamme vapaana olevat surffitunnit. Voit varata normaaleja surffitunteja kaksi viikkoa etukäteen. Mikäli olet järjestämässä tilaisuutta, ota yhteyttä meihin!

Surf House Pikkujoulut

Surffitunnit voi varata kätevästi varausjärjestelmästämme ja maksaa saapuessasi paikan päälle. Näet varausjärjestelmästä myös tarkemmin eri tuntien hinnat.

STANDARD

21-34 €/h

Standard-tunnit soveltuvat kaikentasoisille lautailijoille ja Flowriderin surffauspinta jaetaan kahteen osaan. Molemmilla “radoilla” enintään 10 henkeä surffaa vuorotellen 15-60 sekunnin raideja. Tuntien aikana saa opastusta perustekniikoihin ja ensikertalaiset käyttävät apuna köyttä tasapainotuksen helpottamiseksi.

ADVANCED

21-34 €/h

Näillä FENCELESS-tunneilla on Flowriderin koko pinta käytössä, joka mahdollistaa isommat ja näyttävämmät temput ja käännökset. Tunnille otetaan maksimissaan 10 lautailijaa ja tunneilla ei ole opastusta. Näin varmistetaan ripeä tahti ja maksimaalinen surffausaika lajin perusteet jo oppineille.

PRIVATE LANE

184-275 €/h

Voit varata Standard-tunneille kokonaisen radan itsellesi tai kaveriporukallesi (max 10 hlöä). Saat tunnin aikana opastusta ja myös ensikertalaiset voivat osallistua.

PRIVATE SESSION

326-490 €/h

Haluatko koko Flowriderin yksityiskäyttöön (max 20 hlöä)? Voit valita haluatko tunnin Fenceless vai Standard riippuen ryhmäsi koosta ja taitotasosta.

Lapsille tekemistä

SARJAKORTIT

95€ - 270€

Sarjakorteilla teet surffauksen edullisemmaksi ja saat nopean kehityskaaren lajin parissa. Voit vapaasti valita Aloittelijoiden tai Kokeneiden tunteja kokemuksesi mukaan. Tarjolla on erilaisia ja -hintaisia kortteja joihin voit tutustua verkkokaupassamme.

MEMBERSHIPS

148€ - 198€ / kk

Silver tai Gold -jäsenyydellä takaat tehosurffaajalle super-edulliset sessiot. Jäsenyys on 6 kk mittainen ja saat surffata niin paljon kuin ikinä jaksat. Silver-kortilla surffaat maanantaista torstaihin päiväsaikaan ja Gold-kortilla myös ma-to iltaisin, sekä sunnuntai-iltaisin. Voit ostaa jäsenyydet verkkokaupastamme ja halutessasi maksaa sen kuukausittain valitsemalla maksutavaksi Collector Bank. Huom! Perjantain ja lauantain surffitunnit eivät sisälly jäsenyyteen.

Surffaus

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here