Surf House Helsingissä voit järjestää unohtumattomat polttarit, joissa sisäsurffauksen lisäksi voit saunoa ja nauttia rantabaarin tarjoiluista. Voit myös lisätä ohjelmaan vaikkapa mölkkyturnauksen, cocktail-koulun tai karaoke-illan!

Surffaus Helsinki

Unohda stressi - suuntaa Surf Houseen

Valitettavasti polttarit voivat olla myös stressaavat järjestää: juhlijoiden kokoon saaminen, budjetointi sekä ajankohdan valitseminen voivat olla jopa ylivoimaisia. Etsitkö polttareihin ideoita Helsingissä? Surf House Helsinki on oiva paikka järjestää polttarit!

Eikä tarvitse mennä edes kauas, sillä Surf House Helsinki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pasilan Triplassa.

Ruoka- ja juomatarjoilun voi tilata ennen tapahtumaa tai tapahtuman aikana. Mikäli pärskeet FlowRiderin kyydissä eivät kaikkia kiinnosta, meillä on mahdollista viettää aikaa saunoen, surffausta katsellen ja ravintolamme antimista nauttien. Tiimimme pitää huolen siitä, että koko polttariporukalle riittää tekemistä ja suuhunpantavaa!

Polttarit

RAKENNETAAN YHDESSÄ POLTTARIOHJELMA

Autamme sinua järjestämään aikataluun ja budjettiin soveltuvan tilaisuuden. Alla esimerkki miten polttareiden ohjelma voisi rakentua.

Saapuminen ja alkumaljat

PUHEET JA SURFFIBRIEFFI

SURFFAUS JA SAUNA

RUOKAILU

COCKTAIL-KOULU

RANTABAARI JA KARAOKE

Polttarit helsinki

Sijaintimme

Surf House Helsinki sijaitsee upouudessa Tripla -keskuksessa Keski-Pasilan sykkeessä. Sijaintimme on erinomainen myös joukkoliikenteellä kulkijoille. Tarjoamme ikimuistoisen polttaripäivän niin itse juhlakaluille kuin heidän ystävilleen! Vaikka sisäsurffaus ei maistuisi, letkeä tunnelma ja tropiikista inspiroituneet drinkit beach clubilla varmistavat, että hauskanpito jatkuu myös FlowRiderin ulkopuolella!

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland