Joillekin se on viimeinen hetki vapaana lintuna, toisille se on yksi elämän odotetuimmista päivistä. Polttarit ovat yksi ihmiselämän jännittävimmistä ja odotetuimmista juhlista. Ennen sukeltamista avioon, moni kuitenkin haluaa viettää ikimuistoisen päivän yhdessä ystäviensä kanssa.

Polttarit

Polttarit Surf House Helsinki – ratsasta aalloilla ennen avioon sukeltamista

Oletko järjestämässä polttareita itsellesi tai ystävällesi? Surf House Helsingissä ei tarvitse huolehtia siitä satoiko vai paistoiko, sillä aina meillä on aina hyvä sää!

Mikä olisikaan hauskempaa polttarien aktiviteettia kuin yhteinen tekeminen ja yhdessä nauraminen? Päivän päätteeksi jokainen osallistuja on varmasti onnistunut kokeilemaan surffausta enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Surf House Helsingin tiimi on neuvomassa ja ohjeistamassa uusia sisäsurffaajia! Tiimimme koostuu lajin kansainvälisistä ja kotimaisista ammattilaisista.

Morsiamelle

Avioon astuminen jännittää varmasti. Siksipä Surf House Helsinki antaa muutaman vinkin morsiamelle:

  1. Aloita kapuamalla laudan päälle vatsallesi. Vaikka tuleva mies ei siitä pitäisikään, anna ohjaajan auttaa sinut oikeaan asentoon!
  2. Kun tämä on hanskassa, anna merkki ohjaajalle, että olet valmis nousemaan polvillesi istumaan laudalla. Näin saat ikimuistoisen päivän valokuvista ikimuistoisempia!
  3. Jos homma on hanskassa ja lantiosi on vetreä, anna ohjaajan auttaa sinut seisomaan polviesi varaan. Puoliksi kyykyssä ja puoliksi polvistuen, saat aikaiseksi suuremmat pärskeet! Antaa palaa!

Sulhaselle

Avioon astuminen jännittää varmasti. Siksipä Surf House Helsinki antaa muutaman vinkin tulevan sulhasen tyrskyihin:

  1. Hyppää laudan kyytiin ensin narun päässä! Muistathan kavereiden suorituksille nauraessa, että alku on aina hankalaa!!
  2. Kun olet päässyt laudan tuntuun, vaihtele painoasi laudan edestä taakse.
  3. Muista huutaa 'hep', kun olet valmis päästämään narusta irti!
  4. Ja eikun menoks, muutaman kerran turvalleen ja uusi yritys sen jälkeen!

RYHMÄVARAUKSET

AUKIOLOAJAT
MA-PE 13:00-21:00
LA-SU 9:00-21:00

Polttaripaikat Helsinki

Unohda stressi - suuntaa Surf Houseen

Valitettavasti polttarit voivat olla myös stressaavat järjestää: juhlijoiden kokoon saaminen, budjetointi sekä ajankohdan valitseminen voivat olla jopa ylivoimaisia. Etsitkö polttareihin ideoita Helsingissä? Surf House Helsinki on oiva paikka järjestää polttarit!

Eikä tarvitse mennä edes kauas, sillä Surf House Helsinki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pasilan Triplassa.

Ruoka- ja juomatarjoilun voi tilata ennen tapahtumaa tai tapahtuman aikana. Mikäli pärskeet FlowRiderin kyydissä eivät kaikkia kiinnosta, meillä on mahdollista viettää aikaa saunoen, surffausta katsellen ja ravintolamme antimista nauttien. Tiimimme pitää huolen siitä, että koko polttariporukalle riittää tekemistä ja suuhunpantavaa!

Polttaripaikat Helsinki

Anna meidän auttaa järjestämään polttarit

Sen lisäksi, että ohjaajamme ovat kuin kala vedessä FlowRiderin kyydissä, Surf House Helsingin tiimi pitää huolen, että polttarit menevät varmasti nappiin!

Meille mahtuu juhlimaan isompikin polttariporukka ja tekemistä riittää myös niille, jotka eivät surfista ole kiinnostuneet. Sen lisäksi, että opastamme teitä sisäsurffaamisessa, löytyy meiltä myös beach club, ehkä koko Helsingin mielenkiintoisin peililasinen sauna, baari ja ravintola. Tekemistä riittää varmasti kaikille!

Laji sopii kaikenlaiselle polttariväelle

Me suomalaiset panostamme paljon tuohon ikimuistoiseen polttaripäivään. Siksi Surf House Helsinki toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset polttariporukat kokeilemaan FlowRiderin aalloilla ratsastamista ja sisäsurffaamista!

Sisäsurffaaminen sopii kaikille, kunhan uusilla sisäsurffareilla on vain intoa kokeilla lajia! Tämä laji sopii hyvin uimataidottomillekin, sillä FlowRider ei ole syvä. Tärkeintä on vain into kokeilla ja oppia uutta! Muita taitoa ei tässä tarvita.

Polttarit

Miksi sisäsurf?

Sisäsurffaus muistuttaa hyvin paljon serkkuaan, surfia. Toisin kuin luonnon vesissä ja suurella surffilaudalla tapahtuva surf, on sisäsurffauksen yksi parhaimpia puolia sen helppous. FlowRider takaa elämäsi kyydit, olitpa sitten polttareiden tähti tai juhlija.

Surf sisätiloissa takaa sen, että myös muut polttareihin kuuluvat aktiviteetit ovat käden ulottuvilla! Ja vaikka surf ei kiinnostaisikaan, viihtyisä miljöö takaa viihtyvyyden myös vähemmän hurjapäille! Kaiken lisäksi tätä trooppista tunnelmaa varten ei tarvitse matkustaa maailman toiselle puolelle, vaan surf löytyy nyt kätevästi myös Helsingistä!

Sijaintimme

Surf House Helsinki sijaitsee upouudessa Tripla -keskuksessa Keski-Pasilan sykkeessä. Sijaintimme on erinomainen myös joukkoliikenteellä kulkijoille. Tarjoamme ikimuistoisen polttaripäivän niin itse juhlakaluille kuin heidän ystävilleen! Vaikka sisäsurffaus ei maistuisi, letkeä tunnelma ja tropiikista inspiroituneet drinkit beach clubilla varmistavat, että hauskanpito jatkuu myös FlowRiderin ulkopuolella!

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland