Auki joka päivä 9:00 - 24:00

Lomalla ihmisen sielu ja kroppa lepäävät! Ahkeran puurtamisen jälkeen on sallittua ja jopa suotavaa unohtaa hetkeksi kaikki arkirutiinit ja ottaa reilusti aikaa itselleen ja perheelleen. Surf House on täydellinen lomakeidas niin aikuisille kuin lapsille – ja se sopii täydellisesti myös lentopelkoisille ja miniloman tarpeessa oleville!

Varsinkin perheen pienimmille yhteiset lomakokemukset ovat kultaakin kalliimpia, mistä johtuen lapsiperheiden suosimat lomakohteet varataan yleensä täyteen hyvissä ajoin. Suomessa lomamatkalle lähteminen ei ole halpaa touhua, ei edes kotimaan matkailu; nelihenkisen perheen viikon reissun matkabudjetti voi hyvinkin nousta yli tuhanteen euroon, olipa kohteena sitten Tornio tai Torino.

Pidemmällä reissulla voi aika käydä pitkäksi ja hermot kiristyä itse kullakin, mutta Surf House Helsinkiin voi tulla juuri niin pitkäksi aikaa kuin huvittaa! Ja mikä parasta, yöt pääsee nukkumaan omalla sängyllään ja tulla heti aamusta jatkamaan hauskan ja puuhantäyteisen rantaloman viettoa Stadin paraatipaikalla – vaikka keskellä sydäntalvea!

Hiihtoloma

Hauska toimintapäivä vastaa viikon rantalöhöilyä

Viikon löhöilyloma aurinkokohteessa voi kuulostaa äidin ja isän mielestä täydelliseltä, mutta lapset harvoin jaksavat maata aloillaan hiekkarannalla muutamaa tuntia pidempään. Eivätkä vanhemmat pääse koskaan kunnolla rentoutumaan, kun jälkikasvunsa perään täytyy olla jatkuvasti katsomassa. Miksi et siis tekisi perheellesi – ja itsellesi – suurta palvelusta, ja suuntaisi syyslomakaravaaninne nokan kohti Surf Housea?

Surf Housessa tiivistyvät niin aikuisten kuin lastenkin silmin katsottuna syys- ja talvilomien parhaat puolet: trooppinen sisälämpötila takaa, että sortseja pidempiä housuja ei tähän "lomakohteeseen" tarvitse laukkuun pakata, maukasta ja monipuolista lämmintä ruokaa sekä juomaa on aina saatavilla, aktiviteetteja piisaa ja lapsilla on turvallinen, suljettu leikkiympäristö, jolloin vanhemmatkin voivat ottaa rennommin vaikkapa Surf Loungen puolella.

Kotiin nukkumaan ja huomenna takaisin!

Kun Surf Housessa viettää hikisen ja urheilullisen päivän, uni tulee taatusti hyvin illalla omassa sängyssä. Viettäessäsi vauhdikkaan syys- tai talviloman meillä, et joudu katselemaan hotellihuoneen nurkkaan kasautuvaa pyykkikasaa murehtien edessä olevaa pesu-urakkaa. Ja vaikka tulisitkin kauempaa Surf Houseen ja majoittuisit perheesi kanssa hotelliin, et tarvitse suurta kapsäkkiä – meillä on vaan yksi pukukoodi ja se on "kesä"!

Surf House on auki päivittäin, myös syys- ja talviloma-aikaan, joten Helsingin Pasilassa sijaitsevaan ikuiseen tropiikkiimme voi tulla viettämään vaikka jokaisen lomapäivän. Eikä matkailuautoa tarvitse tätä reissua varten vuokrata – Pasilan sydämeen pääsee julkisilla kulkuneuvoilla helposti ja nopeasti.

Talviloma

Talviloman aallot on aina taattu!

Surffaaminen on hauska ja turvallinen koko perheen harrastus. Suomen kylmät vedet ja verrattain tyyni merenkäynti eivät kuitenkaan tarjoa lajin kokeilemiseen tarvittavia puitteita ja siksi monet eurooppalaiset surffaajat käyttävätkin kaikki vapaa-aikansa, ja lomabudjettinsa, matkustamalla aaltojen perässä ulkomaille.

Enää ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan – tai oikeastaan Stadia kauemmas surffaamaan: Surf House Helsingissä omia taitojaan pääsee testaamaan Flowrider-keinoaallossa! Flowrider on keinotekoisesti luotu, noin 200 neliömetrin alueella vellova tasainen aallokko jossa aloittelijoiden on helppo omaksua surffaamisen alkeet turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten ohjaajien läsnäollessa. Flowrider sopii myös kokeneemmille vesipedoille ja kaiken ikäisille lapsille.

Lomatekemistä

Syö, juo, leiki, sauno – vietä kanssamme täydellinen syyslomapäivä

Surffaamisen ja leikkimisen jälkeen on mukava istahtaa suoraan Surfhousen kokkien laatimien herkullisten ruoka-annosten eteen. Ruokalistaltamme löytyy niin lasten kuin aikuistenkin makuun sopivia ruokia isoon ja pieneen nälkään. Perinteisten grilli- ja biitsiherkkujen lisäksi valikoimista löytyy terveellisiä ja vegaanisia vaihtoehtoja. Perheen pienimpien janon sammuttaa vesi, mehu, maito tai limsa. Muut Surf Housen virvokkeet ovat K18 – meillä kun on täydet anniskeluoikeudet.

Täydellisen syys- tai talvilomapäivän kruunuksi voitte istahtaa vaikka koko perheen kera Helsingin komeimman näköalasaunan lauteille. Heat Wave -sauna sijaitsee Surf Housen yllä kolmannessa kerroksessa, mistä avautuu komea näkymä koko tilan ylitse. Eikä kannata murehtia, vaikka uimahousut unohtuisivatkin kotiin – saunakoppia ympyröivät ikkunat ovat yksisuuntaista peililasia, joten alapuolella olevat surffaajat näkevät saunaa päin katsoessaan vain oman peilikuvansa.

Surffilomat

Kahdenkeskeinen getaway tropiikissa

Surf Houseen ovat aina kaikki tervetulleita ikään ja perhetilanteeseen katsomatta. Ikitropiikkimme on suunniteltu myös aikuiseen makuun, joten voit tulla viettämään vaikka rakkaasi kanssa talvilomaanne Surf Housen 27 asteen lämpöön. Seuraavan kerran kun mielesi halajaa äkkilähtöä lämpimään, suuntaa Helsinki-Vantaan sijasta Pasilaan, kauppakeskus Triplaan, jossa sijaitsemme!

Vietä romanttinen iltapäivä rantabaarissa drinkkejä nautiskellen, tanssilattialla joraten ja Flowriderin aalloilla surffaten. Suljemme joka ilta vasta kello 23, joten voit nauttia tropiikin lämmöstä vaikka koko illan! Yhteisen Surf Housessa vietetyn syys- tai talvilomapäivänne jälkeen voitte jatkaa halutessanne matkaa Helsingin yöhön – meiltä pääsee ydinkeskustaan julkisilla kulkuneuvoilla muutamissa minuuteissa.

Tule sinkkubailaamaan kanssamme!

Joskus oma seura on sitä parasta seuraa. Siksi meille voivat myös sinkut ja yksin liikkeellä olevat syyslomailijat tulla viettämään mukavia kesähetkiä vaikka keskellä loskaisinta syksyä. Surf Housen bileissä tunnet aina kuin olisit Ibizalla: maailmanluokan äänentoisto, huikea valoshow, hellelukemat ja eksoottiset drinkit saavat kenen tahansa unohtamaan arjen murheet!