Stadin kovimmat ja ikimuistoisimmat bailut järjestetään Surf Housessa! Näihin bileisiin ei kannata pukea hupparia päälleen, sillä lempeä 27 asteen sisälämpötila pitää huolen, ettei yhtäkään juhlijaa jätetä kylmäksi. Kattava juomatarjonta, ammattitaitoiset baarimikot, maailmanluokan äänentoistojärjestelmä ja vierailevat artistit – Surf House Helsingistä löydät kaiken tämän ja paljon enemmän!

Tulevat tapahtumat

Surffaus Helsinki

BEACH CLUB TUNNELMA

Surf House Helsinki on paikka, jonne olemme halunneet luoda kansainvälisen Välimereltä tunnetun "Beach Club" tunnelman. Erikoisuutenamme on leppoisa auringonlaskun fiilis hyvän musiikin kera.

Isommat bileet painottuvat usein viikonloppuihin ja alkuiltaan, mutta myös aamuyön tunneille järjestettäviä musiikkitapahtumia on tarjolla. Seuraa tätä sivua ja Facebookia niin pysyt kartalla mitä on tulossa. Mikäli haluat vuokrata tilat yrityksesi tai kaveriporukkasi yksityiskäyttöön, bileet voivat jatkua aina pikkutunneille saakka! Bileiltamme ovat K-18.

Tunnelma Suomen aidoimmailla Beach Clubilla on niin erityinen, että sieltä ei haluaisi poistua lainkaan, mutta onneksi iltaa pääsee hyvien kulkuyhteyksien ansiosta jatkamaan Helsingin yöelämään, kun rantabileet Surfhousessa hiljenevät.

Miksi siis maksaa satasia ylihintaisista Ibizan lentolipuista, kun voi suunnata Helsingin Pasilaan, Surf Houseen, jossa voi reivata ja rentoutua palmupuiden katveessa! Bailuissamme ei turhia jäykistellä pikkutakit niskassa, vaan meillä ainoa pukukoodi on "kesä" – kengätkin voi halutessaan jättää narikan puolelle.

Feel the bass!

Bileet eivät olisi Bileet isolla B:llä, ellei kristallinkirkas äänentoistojärjestelmä pitäisi juhlijoiden jalkoja liikkeellä läpi illan. Surfhousen PA-järjestelmä on vertaansa vailla; kymmenet aktiivikaiuttimet tuottavat äänimaiseman, jota alan ammattilaisetkin kadehtivat. Tunnet basson jytkeen luissa ja ytimissä, mutta tärykalvosi ovat turvassa – DJ:mme hallitsevat niin miksauksen kuin desibelimittauksenkin.

Jos haluat hengähtää hetkisen Surf Loungen puolella, voit jutustella ystäviesi kanssa huutamatta ääntäsi käheäksi: Surf Housen audiokartta on suunniteltu siten, että seurusteleminen onnistuu vaivattomasti musiikin soidessa taustalla. Ja kun bilejalka taas alkaa vipattamaan, parketin puolella rytmit imaisevat mukaansa!

Yöelämä Helsinki

SUNSET valaistus

Surf House Helsingin juhlatunnelmaa nostavat myös teatteriammattilaisten suunnittelema valaistus tiloissamme. Hämmästyttävän aidon tuntuinen sunset fiilis ja kirkkaampien ledien valaistessa surffausaaltoa, viimeisetkin arjen murheet unohtuvat – parhaimpia puolia bileissämme on, että kun astut bailaamaan Surf Houseen, et edes muista olevasi kylmässä ja koleassa Suomessa!

Tule siis valloittamaan Helsingin komein ja kuumin beach club spottivalojen loisteessa. Valotilannetta on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaan yksityistapahtumia varten. Valoteknikkomme auttavat tarvittaessa parhaan mahdollisen tunnelman luomisessa.

Syö ja juo hyvin

Rankka juhliminen vaatii hyvät eväät. Nesteytyksestä ja ravitsemuksesta vastaavat Surf Housen tasokas rantabaari ja laadukkaat catergin -palvelut, joista saa takuulla suolaista ja makeaa herkkua jokaiseen ruokavalioon.

Janon sammuttamiseksi tarjolla on myös kattava olutvalikoima, drinkkejä, limsaa sekä esimerkiksi terveellisiä smoothieita, joita Surf Housen baarimikot valmistavat juhlakansalle ilomielin. Voit myös suunnitella oman menusi henkilökunnan kanssa omiin yksityisiin bileisiisi, jolloin vieraasi saavat takuulla mieleistänsä purtavaa bileiltaansa.

Tämän helpommaksi omien bileiden järjestäminen Helsingissä ei enää tule!

Kaikki yli 18-vuotiaat ovat tervetulleita avoimiin bileiltoihimme, mutta jos haluat järjestää vuosisadan bailut ystävillesi tai yrityksesi työntekijöille, voit vuokrata Surf Housen tilat yksityiskäyttöön. Kaikki tilan palvelut ovat sopimuksen mukaan käytössäsi, joten riittää, kunhan juhlijat vaan saapuvat paikan päälle. Eikä kuskivuorosta tarvitse vetää pitkää tikkua, sillä Triplaan pääsee suoraan erittäin kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla.

Kun pro-tason ääni- ja valotekniikalla varustettu beach club, kaikensorttisia juomia notkuvat baaritiskit, maittava ruokatarjonta ja trooppinen ilmasto löytyvät saman katon alta, mitä muuta voisikaan enää tarvita? Tilamme, tarjontamme ja esitystekniikkamme muokkautuvat isommankin asiakasryhmän tarpeiden mukaan, joten jos vielä pohdit, onko Surf House Helsinki teidän juhlillenne sopiva miljöö, älä mieti enää!

Voit vaikka soittaa suoraan meille ja kertoa, minkälaiset juhlat ovat mielessäsi. Huipputaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa bilejärjestelyissä, oli kyseessä sitten pienen kaveriporukan irtiottoilta tai 500 henkilön megabailut. Muistathan, että myös näköalasaunamme on mahdollista vuokrata juhlaillan ajaksi – mikäs olisikaan mukavampaa kuin pestä hiet pois rankan bailaamisen päätteeksi Stadin komeimmassa saunassa.

Surf House Bileet

Meillä on kesä. Aina.

Suomen syksy ja alkutalvi on masentavaa, pimeää ja loskaista aikaa. Lukuisat työhyvinvointitutkimukset ovat osoittaneet, että juuri pimeimpinä vuodenaikoina ihmisten työteho ja -motivaatio ovat heikoimmillaan valonpuutteen vuoksi. Jo yhdellä ikimuistoisella, trooppisella bileillalla on pitkäaikaisia, positiivisia vaikutuksia työpaikalla jaksamiseen, ja mikä parasta, teidän ei tarvitse edes poistua Helsingistä!

Mekään emme Surf Housessa sentään voi aurinkoa loihtia esiin keskellä marraskuista iltaa, mutta tunnelmavalaistus ja rentouttava, 27 asteen sisälämpötila tuovat kesän vaikka keskelle hyisintä vuodenaikaammekin. Järjestämällä kaveriporukkasi tai työyhteisösi virkistysillan meillä takaamme, ettei yksikään juhlija poistu bileistä suu mutrussa. Ja se on varmaa, että näitä bileitä muistellaan vielä kuukausienkin päästä kaihoisasti!

Ota siis yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Sinulle unelmien rantabileet.

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland