IKIMUISTOISET TAPAHTUMAT ODOTTAVAT

Surf House Helsinki järjestää rentouttavia tapahtumia +27 asteessa ympäri vuoden. Kokous- ja tapahtumatilat aitojen palmujen ja vitivalkoisen rantahiekan ympäröimänä luovat täydelliset puitteet tarjoiluineen pikkujouluille, kokoukselle, koulutukselle, virkistyspäiville, asiakastilaisuuksille tai kick-off juhlille.

Surf House Helsinki

AITO BEACH CLUB VÄLIMEREN TYYLIIN

Surf House Helsinki on rakennettu tuomaan autenttinen kansainvälinen beach club -tunnelma keskelle Suomen kylmää ilmastoa. Tasainen 27 asteen lämpötila, aidot palmut ja kasvillisuus, vitivalkoinen rantahiekka, laadukas äänentoisto ja teemavalaistus luovat häikäisevän aidon tuntuman että olet jossain aivan muualla kuin Suomessa.

TEKNIIKKA

Tehokas ilmanvaihtokoneisto

Keinotekoinen surffausaalto

Laadukas äänentoisto- ja musiikkilaitteisto

RGB-valaistus

Kaksi videotykkiä

65" LCD screen (kokoustila)

Nopea Wifi

KAPASITEETTI

Tilan koko (m2)

1080

Tapahtumatila (hlöä)

500

Kokoustilat (hlöä)

30

Saunatilat (hlöä)

12

YHTEYSTIEDOT

Puhelin +358 40 025 2949
Sähköposti tapahtumat@surfhousehelsinki.com

Varaa tapahtumasi suoraan netistä


Kerro meille millaisen tapahtuman haluaisit järjestää ja otamme sinuun yhteyttä!

Surf House Catering

Tarjoilut

Juomapuolella baarimikkomme sheikkaavat asiakkaille niin trendikkäät drinkit kuin proteiinipitoiset smoothiet. Tarjolla myös kunnon valikoima jääkylmiä oluita, viinejä ja muita virvokkeita.

Surf House Tapahtumat

catering

Voit valita kokoukseen soveltuvan aamupalan, brunssin tai lounaan. Illan tapahtumiin suosittelemme tiloissamme toimivaa Tortilla Housen meksikolaista keittiötä tai Soupster Cateringin laajempia tarjoilukokonaisuuksia.

Katso menu

Surffaus

Sisäsurffaus sopii niin lajiin tutustuville, synttäreille, polttareihin kuin yritysjuhliinkin. Kuka tahansa voi ryhtyä sisäsurffaajaksi! Tapahtuman osallistujat voivat kokeilla surffausta tai näyttävä ammattilaisten esittämä surffishow voi olla osana ohjelmaa.

Flowrider Double on kaikenikäisille soveltuva, turvallinen keinotekoinen surffausaalto. Lajin voi aloittaa mahalaudoilla tai siirtyä suoraan seisottavaan lautaan. Laji vaatii keskittymistä ja tasapainon hallintaa, mutta useimmiten jo ensimmäisen tunnin aikana oppii perusteet.

HIEKKA

Lämmitetyt hiekka-alueemme tarjoavat mahdollisuuden täyteen rentoutumiseen, mutta tarjoavat myös monenlaista aktiviteettia. Perinteinen Mölkky-turnaus tai Jenga ovat kestosuosikkeja, mutta hiekalla voi myös kokeilla vaikkapa tasapainoa vaativaa Slackline-nuorallakävelyä.

MUUTA OHJELMAA

Tuottajamme räätälöivät juuri sinulle soveltuvan kokonaisuuden. Voit tilata tapahtumaasi ammattilaisten vetämän Viinitastingin tai Cocktail-koulun. Tarjolla on myös erilaisia esiintyjiä, kuten vaikkapa DJ, artisti, taikuri tai stand-up koomikko. Kysy lisää ja toteutamme toiveesi!

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland