SURFFIVALMENNUSTA MAAILMANMESTARIN OPASTUKSELLA

Tammikuussa 2022 Surf House Helsinkiin saapuu vierailevaksi tähdeksi Flowboardingin naisten maailmanmestari Annissa Flynn. Annissalla on pitkä historia erilaisissa lautailulajeissa ja hän on myös kokenut surffari "aidoilla aalloilla".

Tammikuun aikana Annissa pitää viitenä päivänä viikossa "temppukouluja", jotka eroavat normaaleista kokeneille suunnatuista surffitunneista. Temppukouluissa opetellaan ohjatusti käännöksiä, temppuja, sekä suunnitellaan omaa suoritusta, eli "runia", tulevaisuuden sisäsurffauskisoja silmällä pitäen.

LUE LISÄÄ TAMMIKUUN TEMPPUKOULUISTA JA OLE VALMIINA VARAAMAAN PAIKKASI!

KUKA VOI OSALLISTUA TEMPPUTUNNEILLE?

Jos et tarvitse apua aallolle mentäessä ja hallitset sisäsurffauksen perusteet voit osallistua temppukouluun.

KOSKA TUNTEJA JÄRJESTETÄÄN?

Annissa Flynn vetää temppukoulua 7.1.-5.2.2022 välisenä aikana 5 kertaa viikossa. Tarkemmat viikonpäivät ja kellonajat tunneille ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

MITEN PAIKAN TEMPPUKOULUUN VOI VARATA?

Temppukoulujen tunnit aukeavat varattavaksi aina 14 vrk ennen kyseistä päivämäärää. Varauksen suhteen kannattaa toimia nopeasti sillä jokaiselle tunnille otetaan vain 8 osallistujaa. Tunnit varataan Surf House Helsingin varausjärjestelmästä kuten tavalliset tunnitkin.

Varattuasi tunnin saat sähköpostiisi vahvistuksen. Saavu paikalle ja ilmoitaudu vähintään 20-30 minuuttia ennen tunnin alkua. Voit maksaa tunnin saavuttuasi paikan päälle. Ota mukaan oma pyyhe ja surffaukseen soveltuva vaatetus (esim shortsit, uimapuku, urheilutoppi tms.). Huomioithan, että vaatteissa ei saa olla kovia tai teräviä metallisia nappeja tai vetoketjuja.

Mitä Temppukoulu maksaa?

Temppukoulun tunti maksaa 39€.

Tunti sisältää Annissan brieffauksen tunnin harjoitteluun sekä tunnin surffauksen sekä flowboardin käytön.

flowrider annissa