SURFFIVALMENNUSTA MAALISKUUSSA 2022

Koronasulun takia jouduimme perumaan Tammikuulle suunnitellun temppukoulun, mutta nyt kokenein kouluttajamme Sam Arnon aloittaa maaliskuun alusta vetämään näitä kysyttyjä tunteja.

Maaliskuun 2022 aikana keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20:00-21:00 ohjelmassa on "temppukoulu", jotka eroaa normaaleista kokeneille suunnatuista surffitunneista. Temppukoulussa opetellaan ohjatusti esim Ollieta, Shuvitia, Kickflipiä, sekä suunnitellaan omaa suoritusta, eli "runia", tulevaisuuden sisäsurffauskisoja silmällä pitäen.

LUE LISÄÄ MAALISKUUN TEMPPUKOULUISTA JA VARAA PAIKKASI!

KUKA VOI OSALLISTUA TEMPPUKOULU-VALMENNUKSEEN?

Jos et tarvitse apua aallolle mentäessä ja hallitset sisäsurffauksen perusteet voit osallistua temppukouluun.

KOSKA TUNTEJA JÄRJESTETÄÄN?

1.3.-31.3.2022 kahtena päivänä viikossa

KESKIVIIKKOISIN
20:00-21:00

PERJANTAISIN
20:00-21:00

Sam Arnon Flowrider

MITEN PAIKAN TEMPPUKOULUUN VOI VARATA?

Temppukoulujen tunnit aukeavat varattavaksi aina 14 vrk ennen tunnin päivämäärää. Varauksen suhteen kannattaa toimia nopeasti sillä jokaiselle tunnille otetaan vain 8 osallistujaa (4 per rata). Tunnit varataan Surf House Helsingin varausjärjestelmästä kuten tavalliset tunnitkin.

HUOM! VALITSE PVM:KSI KE TAI PE NIIN NÄET TEMPPUTUNNIT KALENTERISSA!

Varattuasi tunnin saat sähköpostiisi vahvistuksen. Saavu paikalle ja ilmoitaudu vähintään 20-30 minuuttia ennen tunnin alkua. Voit maksaa tunnin saavuttuasi paikan päälle. Ota mukaan oma pyyhe ja surffaukseen soveltuva vaatetus (esim shortsit, uimapuku, urheilutoppi tms.). Huomioithan, että vaatteissa ei saa olla kovia tai teräviä metallisia nappeja tai vetoketjuja.

Mitä Temppukoulu maksaa?

Temppukoulu-tunti maksaa 29€ / tunti.
(VIP-jäsenet 15€ / tunti)

Tunti sisältää brieffauksen tunnin harjoitteluun, tunnin surffauksen ja flowboardin käytön.