Surf House Helsinki

LAUANtai 5.9.2020
18:00 - 01:00
@
SURF HOUSE HELSINKI

FEATURING

RAAPPANA

DJ SPOOGY Summer Tunes (18:00)
SURF SHOW with Flow Team Finland (20:00)
RED BULL Lab Bar
BUDWEISER King of Beer Draft Launch

VAPAA PÄÄSY
LÄMPÖTILA: +27
PUKUKOODI: KESÄ
K-18


OSALLISTU - JAA @ FACEBOOKISSA
Raappana Surf House

on aika juhlistaa uutta alkua

Surf House Helsinki, Suomi ja koko maailma on ollut suljettuna viimeiset kuukaudet. Nyt, syksyn kynnyksellä, on aika päräyttää Pasilan ikuinen kesä käyntiin. Tule viettämään rennonletkeät rantabileet kanssamme. Luvassa on Raappanan huikea keikka, vauhdikas surffishow, Red Bullin Lab Bar, jossa opit tekemään itse raikkaan rantacocktailin ja ensimmäisenä Suomessa jääkylmää Budweiseria hanoista! Ohjelman lisäksi on tarjolla tietty hyvää fiilistä, palmuja, hiekkaa ja tietenkin lämpöä.

Surf House Raappana

KEITTIÖ AVOINNA LÄPI ILLAN

Burritot / Tacot / Salaatit €10

Quesadillat €6

Nachot €4

rantabaari tarjoukset

!!NEW!! Budweiser Draft €5

Corona Bucket (5 kpl) €29

Sangria Pitcher €18

Prosecco Bottle €39

Mocktails €6

Polttarit

TULE AJOISSA PAIKALLE!

Ilta käynnistyy klo 18:00 ja suosittelemme saapua paikalle ajoissa sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi. Ensimmäisille vieraille on myös huikeita HAPPY HOUR -erikoisuuksia. Mikäli haluat surffata, varaa tuntisi netistä etukäteen. Surffitunnin varanneille sisäänpääsytakuu!

Kesäbileet

PÄIVITETTY 17.10.2021

KORONAPASSIA EI VAADITA

Surf House Helsinki noudattaa AVI:n asettamia ravintola- ja tapahtumarajoituksia henkilömäärien, turvallisuusohjeiden ja anniskeluaikojen osalta, joten emme vaadi Koronapassia vierailtamme.

Miten turvallisuudestani huolehditaan?

Surf House Helsinki on iso ja korkea tila (1080 m2, korkeus 7-10 metriä) ja ilmanvaihtojärjestelmämme on surffauslaitteiston johdosta poikkeuksellisen tehokas. Koronaviruspandemian aikana meillä on käynyt turvallisesti kymmeniä tuhansia surffaajia ja ravintola-asiakkaita.

Tilassamme on selkeät ohjeistukset turvaväleistä ja kulkureiteistä.
Pöytäryhmät on sijoiteltu normaalia harvemmin ja jokaiselle asiakkaalle löytyy istumapaikka.

Käsidesiä on saatavilla, puhdistamme ja desinfioimme tiloja jatkuvasti.
Kasvomaskin käyttö on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Surffauksen aikana ei kasvomaskia voi käyttää. Keittiöhenkilökuntamme käyttää kasvomaskeja aina ruoka-annoksia valmistaessaan.

Voiko nyt tulla surffaaamaan?

Surffausta järjestetään normaalisti ja tunnit tulee varata etukäteen netistä. Tuntien maksimikapasiteetti on 20 henkeä ja aktiviteetin aikana on huolehdittu turvaväleistä. Aukioloajat löytyvät etusivultamme.

Onko rantabaari ja ravintola avoinna?

Rantabaari on avoinna aukioloaikojamme noudattaen ja Tortilla Housen meksikolainen keittiö viikonloppuisin. Isommat ruokatilaukset on hyvä tehdä etukäteen soittamalla, sähköpostilla tai nettivarauksella.

Voinko järjestää kokouksen, synttärit tai pikkujoulut?

Mitä tahansa tilaisuuksia voi vapaasti järjestää. Ota yhteys myyntipalveluumme tai varaa suoraan netistä.

Onko syksyn surffikisat, keikat ja bileet peruttu?

Surffikisat ovat palanneet ohjelmistoon syksyn aikana ja viikonloppujen tapahtumissa esiintyy myös artisteja. Tilaan otetaan enintään 275 henkeä ja noudatamme muita vallitsevia tapahtuma- ja ravintolarajoituksia. Anniskelu päättyy AVI:n ohjeistuksen mukaan (tällä hetkellä 24:00) ja emme vaadi vierailtamme Koronapassia.


SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER