Surf House Helsinki

KESKIVIIKKO 9.9.2020
18:00 - 21:00
@
SURF HOUSE HELSINKI

KUTSUVIERASTILAISUUS

NATURALVIINIT HALTUUN

Valitettavasti tilaisuudessa on jo 50 osallistujaa. Järjestämme syksyn aikana lisää vastaavia tapahtumia ja tiedotamme niistä uutiskirjeissämme.

Viinimaistelu Surf House

Tiedätkö mitä ovat naturalviinit – ja mistä löytyvät herkut?

Natuviineihin rakastuneen viiniasiantuntija Kalle Naatulan mukaansatempaava ja viihdyttävä viinitasting korkkaa tämän päivän kuumimman viinigenren Surf House Helsingin kesäisissä tunnelmissa. Tässä tastingissa viinit ovat viileitä ja fiilis lämmin. Session aikana maistetaan viittä luonnon ja persoonallisuuden ehdoilla syntynyttä superherkullista viiniä. Keskiössä ovat visionääristen naturalviinintuottajien taidonnäytteet. Tasting toimii mainiona ponnahduslautana naturalviinien maailmaan, ja tarjoaa taatusti elämyksiä kaikille viininystäville.

Tule mukaan ja nappaa natuviinit haltuun!

Kalle Naatula Surf House

Kalle Naatula

Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti liki 15 vuotta. Kokemusta on karttunut muun muassa ravintoloista ja viinitiloilta sekä media-alalta. Juuri nyt Kalle tuottaa viinitastingeja sekä sisältöjä omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä. Kalle esiintyy kymmenien viinitastingien vuositahdilla niin tapahtumissa kuin yksityistilaisuuksissa. Kalle kuuluu myös Viinilehden vakituisiin kirjoittajiin sekä avustaa Viinistä viiniin -viiniarvioiden tekemisessä. Lisäksi hän luotsaa Viinikellari.comin naturalviinikerhoa.

Natural Viinit Surf House

Surf House TILAT

Ilta käynnistyy klo 18:00 ja voit tilaisuuden aikana myös tutustua monipuoliseen tapahtumatilaamme. Viinitastingin lomassa pääset myös kokemaan adrenaliinin täyttävän surffishown. Mikäli haluat kokeilla surffausta ennen viinejä klo 15-18, varaa tuntisi netistä etukäteen.

Viinitasting Surf House

COVID-19 POIKKEUSJÄRJESTELYT

  • Surf House Helsingin 1000 m2 tapahtumatilaan otetaan viininmaistelutilaisuuteen vain 50 osallistujaa (normaali kapasiteetti 600 henkeä).
  • Kaikille tapahtumaan osallistujille on istumapaikka ja tilaa riittävästi kahdessa kerroksessa.
  • Käsidesiä on saatavilla useissa paikoissa tiloissamme.
  • Puhdistamme ja desinfioimme koko tapahtuman ajan tilojamme, etenkin pintojen osalta, joihin kosketaan usein, kuten ovenkahvat, luottokortinlukijat, ruokailutilat, pukuhuoneet, suihkut, saunatilat ja WC:t
  • Emme vastaanota tai käsittele käteistä, suosittelemme etämaksua luottokorteilla tai puhelimella.
  • Surffaustilassa on tehokas kosteudenpoisto- ja ilmanvaihtojärjestelmä, joka kierrättää ilmaa ja imee kosteuden pois tilasta moninkertaisella nopeudella tavalliseen tapahtumatilaan verrattuna.
  • Surffausaltaassa on kloorijärjestelmä, joka tuhoaa mahdolliset epäpuhtaudet tehokkaasti. Automaatiojärjestelmä säätää veden puhtautta jatkuvasti ja sen lisäksi otamme tuntien välissä manuaaliset vesinäytteet surffauslaitteesta
  • Olemme vahvistaneet normaaleja terveys- ja elintarviketurvallisuuskäytäntöjämme työntekijöidemme kanssa. Näihin käytäntöihin kuuluu muun muassa säännöllinen ja asianmukainen käsien pesu, käsidesin käyttö ja varmistaminen, että työntekijät ovat terveitä
  • Seuraamme tapahtuman aikana myös asiakkaidemme terveyttä ja huolehdimme, että myös asiakkaat ohjataan tarvittaessa avun luo.


SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER