18:00

Elias Gould

elias gould tripla

+
DJ SKENIKSWEE
SURF SHOW

MALL OF TRIPLA, DOWN UNDER
KERROS P4

LÄMPÖTILA: +27
PUKUKOODI: KESÄ

VAPAA PÄÄSY
K-18

Facebook Surf House
Gracias Bizi
BAARI AVOINNA 9-22
KEITTIÖ AVOINNA 12-21
SURFFITUNTEJA 10-18 ja 20-22

Surffitunnit voi varata netistä 2 viikkoa ennen tapahtuman päivämäärää. Kylmiä juomia ja Meksikolaista ruokaa saatavilla läpi illan.

Surfing Finland

Riittääkö sade ja kylmyys? EI HÄTÄÄ!

Syksyllä 2019 alkaneet Sunsets Session -bileet saavat jatkoa talven 2020-21 aikana! Mall of Triplaan avattu Surf House Helsinki tuo kesän keskelle talvea aidolla beach club -tunnelmalla.

Luvassa Elias Gouldin huikea keikka DJ Skeniksween lämmittelemänä, +27C lämpöä, näyttävää surffia, raikkaita drinkkejä, hyvää ruokaa sekä tietysti jääkylmää Coronaa limellä.

Tule kokeilemaan surffaustaitojasi tai vaan nauttimaan kesästä ja musiikista palmujen alle!

Näitä bileitä et halua missata!

Corona Sunset Sessions

PÄIVITETTY 17.10.2021

KORONAPASSIA EI VAADITA

Surf House Helsinki noudattaa AVI:n asettamia ravintola- ja tapahtumarajoituksia henkilömäärien, turvallisuusohjeiden ja anniskeluaikojen osalta, joten emme vaadi Koronapassia vierailtamme.

Miten turvallisuudestani huolehditaan?

Surf House Helsinki on iso ja korkea tila (1080 m2, korkeus 7-10 metriä) ja ilmanvaihtojärjestelmämme on surffauslaitteiston johdosta poikkeuksellisen tehokas. Koronaviruspandemian aikana meillä on käynyt turvallisesti kymmeniä tuhansia surffaajia ja ravintola-asiakkaita.

Tilassamme on selkeät ohjeistukset turvaväleistä ja kulkureiteistä.
Pöytäryhmät on sijoiteltu normaalia harvemmin ja jokaiselle asiakkaalle löytyy istumapaikka.

Käsidesiä on saatavilla, puhdistamme ja desinfioimme tiloja jatkuvasti.
Kasvomaskin käyttö on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Surffauksen aikana ei kasvomaskia voi käyttää. Keittiöhenkilökuntamme käyttää kasvomaskeja aina ruoka-annoksia valmistaessaan.

Voiko nyt tulla surffaaamaan?

Surffausta järjestetään normaalisti ja tunnit tulee varata etukäteen netistä. Tuntien maksimikapasiteetti on 20 henkeä ja aktiviteetin aikana on huolehdittu turvaväleistä. Aukioloajat löytyvät etusivultamme.

Onko rantabaari ja ravintola avoinna?

Rantabaari on avoinna aukioloaikojamme noudattaen ja Tortilla Housen meksikolainen keittiö viikonloppuisin. Isommat ruokatilaukset on hyvä tehdä etukäteen soittamalla, sähköpostilla tai nettivarauksella.

Voinko järjestää kokouksen, synttärit tai pikkujoulut?

Mitä tahansa tilaisuuksia voi vapaasti järjestää. Ota yhteys myyntipalveluumme tai varaa suoraan netistä.

Onko syksyn surffikisat, keikat ja bileet peruttu?

Surffikisat ovat palanneet ohjelmistoon syksyn aikana ja viikonloppujen tapahtumissa esiintyy myös artisteja. Tilaan otetaan enintään 275 henkeä ja noudatamme muita vallitsevia tapahtuma- ja ravintolarajoituksia. Anniskelu päättyy AVI:n ohjeistuksen mukaan (tällä hetkellä 24:00) ja emme vaadi vierailtamme Koronapassia.


SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER