HIIHTOLOMALEIRI
21.-23.2.2022
KLO 9-15

Tervetuloa surffaamaan! Leirillä harjoitellaan surffauksen perustaitoja rennolla ja iloisella otteella ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Päiviin sisältyy surffauksen lisäksi ruokailut ja monipuolisia pelejä ja leikkejä. Leirien järjestelyissä otetaan erityisesti huomioon koronavirustilanteeseen liittyvät ohjeistukset ja rajoitukset. Leireille mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten paikka kannattaa varata nopeasti. Leirille voi tulla mukaan ilman aikaisempaa surffaustaustaa.

Leiri on suunnattu 9-14 vuotiaille koululaisille.

Syysloma Helsinki

HIIHTOLOMALEIRIN PÄIVÄMÄÄRÄT

Leiri järjestetään viikolla 8 21.-23.2.2022

PÄIVÄOHJELMA

9.00-9:30
Saapuminen

10:00-11:00
Sisäsurffauksen teorialuento

11.00-12.00
Surffausta opettajan kanssa

12.00 - 13.00
Lounas, rantapelejä ja -leikkejä

13.00 - 14.00
Surffausta opettajan kanssa

14:00-14:45
Loppuluento, sauna ja peseytyminen

15.00
Kotiinlähtö / Vanhempien haku

synttärit ruokailu

HIIHTOLOMALEIRIN HINTA

3 päivää
(maanantai-keskiviikko)
210€

HINTA SISÄLTÄÄ
Opetuksen ja ohjauksen
Surffilautojen käytön
Lounaat
Juomavedet

HINTA EI SISÄLLÄ
Uimapukua tai shortseja
Pyyhettä
Virvoitusjuomia

Leirille ei voi osallistua sairaana tai mikäli on ollut lähiaikoina leikkauksessa tai on sydän-, niska- tai selkäsairaus, tai korkea verenpaine.

hiekkaleikit surf house

VARAA PAIKKA SURFFILEIRILLE

Voit ostaa paikan Junior Surf Campille Tiketin lippupalvelusta. Voit tilata lipun puhelimeesi, sähköpostiin, postitse tai noudettavaksi R-kioskilta.

Lipun ostettuasi on paikkasi leirillä vahvistettu ja saat lähempänä leirin alkua infopaketin leiristä. Saavu ensimmäisenä päivänä klo 9:00 Surf House Helsingin vastaanottoon. Löydät Surf House Helsingin Mall of Triplan pohjakerroksesta P4. Autolla saapuessa voi ajaa suoraan parkkihalliin ovien eteen, kauppakeskuksesta tullaan hissillä P4-kerrokseen.
Seuraa DOWN UNDER ja SURF HOUSE opasteita.

Syyslomaleiri

TIETOA LAPSEN HUOLTAJALLE

 • Huoltaja vastaa leiriläisen kuljettamisesta paikanpäälle ja kotiin
 • Tärkeää on hyvä käsienpesu- ja yskimishygienia, muistutamme vielä leirillä erikseen
 • Ohjelmassa otetaan huomioon mahdollisuus turvavälien pitämiseen.
 • Mikäli leirillä kävisi niin ikävästi, että jollekin ilmaantuu oireita tai tulee sairastuminen, on leiri keskeytettävä ja siirryttävä sairastamaan kotiin.
 • Leirit järjestetään erillisinä pienryhminä, joissa on yhteensä maksimissaan 20 henkilöä.
 • Kaikkien leirin aikuisten suositellaan käyttävän maskeja yleisissä sisätiloissa, jos se on mahdollista.
 • Surffauksen aikana ei maskeja voi käyttää
 • Vältetään mahdollisuuksien mukaan fyysistä kontaktia (kättelyt, halaukset)

VAKUUTUS

Sisäsurffaus on turvallinen harrastus ja loukkaantumiset ovat erittäin harvinaisia. Muistutamme kuitenkin, että kyseessä on urheilulaji ja tapaturmia voi sattua kuten missä tahansa muussakin lajissa. Suosittelemme lapsille tapaturmavakuutusta huoltajan toimesta. Osallistujat ovat vakuutettuja Surf House Helsingin puolesta ainoastaan mikäli tapaturman aiheuttajana on meidän toiminta.

KUVAUSLUPA

Leiriläisistä otetaan valokuvia, joita toimitetaan leiriläisille viikon päätteeksi. Kuvia saatetaan myös julkaista nettisivuillamme tai sosiaalisen median kanavissa. Mikäli ette anna lupaa kuvien julkaisuun, olethan yhteydessä siitä info@surfhousehelsinki.com.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

 1. Mitä teen ensimmäisenä päivänä? Saavu leiripaikalle klo 9.00-9.30 ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle.
 2. Missä leiri pidetään? Leirin harjoitukset pidetään kauppakeskus Triplan pohjakerroksessa, Surf House Helsingissä (P4).
 3. Mitä leirin hintaan sisältyy? Kahdet ohjatut harjoitukset joka päivä sekä lounas. Ohjaajina ammattitaitoiset Surf Housen ohjaajat.
 4. Tarvitseeko varata omia eväitä? Iltapäivälle voi halutessaan varata pienen välipalan mukaan. Juomavettä on tarjolla koko päivän, virvoitusjuomat tulee lapsen itse ostaa rantabaaristamme.
 5. Millaista ruokaa leirillä tarjoillaan ja missä ruokailu tapahtuu? Tortilla House tekee Meksikolaista ruokaa ja lapsille valmistamme miedosti maustetut versiot Quesadilloista, Tacoista, Burritoista ja Nachoista. Ruokailu tapahtuu samassa Surf House Helsingin tilassa.
 6. Mitä otan mukaan leirille? Kevyet kesävaatteet ja uimavaatteet (esim. uimapuku tai shortsit ja t-paita), joissa voi harjoitella surffausta. Ota mukaan myös oma pyyhe. Surffauksen aikana vaatetuksessa ei saa olla metallisia nappeja tai vetoketjuja.