BUD-X HELSINKI
JESSE MARKIN + DREAM
!! UUSI PVM !! 25.09.2021, 18:00 - 23:00, SURF HOUSE HELSINKI
MALL OF TRIPLA, DOWN UNDER, P4
LÄMPÖTILA +27, PUKUKOODI KESÄ
K-18
LIPUT
ENNAKKO 13,50€
OVELTA 18€
Surffausvaraukset aukevat 2 viikkoa ennen tapahtuman päivää. Surffauksen varanneille ilmainen sisäänpääsy.
Facebook Surf House
TAPAHTUMAT FACEBOOKISSA

BudX Party Helsinki

BUD-X JUHLISTAA KAIKKIA ELEKTRONISEN MUSIIKIN TYYLILAJEJA

Surf House Helsinki laukaisee maailmalla tunnetut Bud-X bileet, joiden keskiössä on nimekkäät elektroniset musiikin artistit. Suomen ensimmäiset Bud-X bileet käynnistävät sarjan spektaakkeleita, joista ei kannata jäädä paitsi.

JESSE MARKIN

Jesse Markin

Toukokuussa 2019 debyyttialbuminsa “Folk” julkaissut Jesse Markin on noussut nopeasti kansainvälisen läpimurron kynnykselle. Complexin ja Clashin kaltaisten arvostettujen brittimedioiden hehkuttama artisti palkittiin vuoden 2020 Emma Gaalassa “Vuoden tulokas” ja “Kriitikoiden valinta”-kategorioissa. Elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä operoiva artistin ulosanti on suvereenia kuultavaa niin levyltä kuin livenäkin.


D.R.E.A.M. DJS

Aikaisemmin Radio Helsingissä ja nyt Basson taajuuksilla omaa RnB:hen ja räppiin keskittyvää ohjelmaa pyörittävä kaksikko keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Duon selektio koostuu vain parhaasta ja ajankohtaisesta räpistä ja RnB:stä. 

RedMonday Surf House
BAARI AVOINNA 9-24

KEITTIÖ AVOINNA 12-22

SURFFITUNTEJA 10-21

Surffitunnit voi varata netistä 2 viikkoa ennen tapahtuman päivämäärää. Surffituntien varaajille ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY. Kylmiä juomia ja Meksikolaista ruokaa saatavilla läpi illan.

BudX Party Surf House

PÄIVITETTY 27.11.2021

VAADITAANKO KORONAPASSI?

EI VAADITA KLO 9:00-17:00 VÄLISENÄ AIKANA
VAADITAAN KLO 17:00 JÄLKEEN 16-VUOTIAASTA ALKAEN

Surf House Helsinki noudattaa viranomaisten asettamia ravintola- ja tapahtumarajoituksia henkilömäärien, turvallisuusohjeiden ja anniskeluaikojen osalta. Sunnuntaina 28.11.2021 astuu voimaan määräys jolloin klo 17:00 jälkeen tulee Koronapassi vaatia kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta vierailtamme. Passi kysytään henkilökuntamme toimesta tiloihin saapuessasi. Alle 16-vuotiailta ei vaadita koronapassia kellonajasta riippumatta.

VAIKUTTAAKO UUSIMMAT RAJOITUKSET kokousTen, synttärEIDEN tai pikkujouluJEN JÄRJESTÄMISEEN?

Eivät vaikuta, sillä kyseessä ei ole yleisötilaisuus vaan yksityistilaisuus. Uusimmat Uudenmaan tiukennetut rajoitukset koskevat "korkean riskin yleisötilaisuuksia", kuten mm. seisomokatsomoita ja yhteislaulutilaisuuksia. Koronapassi kuitenkin vaaditaan tilaisuuteen osallistujilta klo 17:00 jällkeen. Ota yhteys myyntipalveluumme tai varaa suoraan netistä.

Miten turvallisuudestani huolehditaan?

Surf House Helsinki on iso ja korkea tila (1080 m2, korkeus 7-10 metriä) ja ilmanvaihtojärjestelmämme on surffauslaitteiston johdosta poikkeuksellisen tehokas. Koronaviruspandemian aikana meillä on käynyt turvallisesti kymmeniä tuhansia surffaajia ja ravintola-asiakkaita.

Tilassamme on selkeät ohjeistukset koronatoimenpiteisiin liittyen.
Pöytäryhmät on sijoiteltu normaalia harvemmin ja jokaiselle asiakkaalle löytyy istumapaikka.

Käsidesiä on saatavilla, puhdistamme ja desinfioimme tiloja jatkuvasti.
Kasvomaskin käyttö on suositeltavaa, mutta vapaaehtoista. Surffauksen aikana ei kasvomaskia voi käyttää.


SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER