Surffausta ja rantaleikkeijä

FlowRider Double on lapsille ja aikuisille soveltuva keinotekoinen surffausaalto. Aloittelijoiden tunneilla kouluttajat opettavat aallolle menemistä ja tasapainottelua harjoitellaan mahalaudan (Bodyboard) tai seisottavan laudan (Flowboard) ja apuköyden avulla.

Sisäsurffauksessa ei ole ikärajaa, mutta seisottavalla laudalla (Flowboard) surffaavan tulee olla vähintään 122 cm pitkä ja mahalaudalla surffaavan (Bodyboard) 107 cm.

ALOITTELIJOIDEN TUNTI

Soveltuu ensikertalaisille ja aloittelijoille, jotka tarvitsevat kouluttajan apua aallolle menossa ja tasapainon hallinnassa.

VARAA SURFFAUS
Surffaus lapsille
Surf House lapse

PIENET LAPSET

Mikäli pituus ei vielä riitä aallolle, tarjoaa Surf Housen lämmitetty vitivalkoinen hiekka ajanvietettä perheen pienimmille.

VARAA SURFFAUS

Synttärit

Tiesitkö, että Surf House Helsingissä voit järjestää myös iloiset ja vauhdikkaat lasten syntymäpäiväjuhlat?

Tiloihimme mahtuu isompikin synttäriporukka, eikä näissä juhlissa taatusti käy aika pitkäksi: oma synttärihuone, tropiikin lämpö, hiekka-alue rantapeleineen, ruokatarjoilut ja sisäsurffaus pitävät synttärivieraat tyytyväisinä tuntikaupalla. Surffaamaan mahtuu 1-20 vähintään 107 cm pituuden omaavaa lasta.

synttärit ruokailu

Vauhdikkaissa juhlissa tarvitaan kunnon eväät!

Lasten syntymäpäiväjuhlissa on lupa herkutella – siksi Surf House Helsingissä on tarjolla Tortilla Housen lasten oma tacobuffet kana- ja kasvistäytteillä. Ruokailu tulee varata etukäteen, jotta mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot saadaan otettua huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Juomavesi on ilmaista ja rantabaarista voit tilata myös pillimehuja tai limpparia.

Synttäreille voi tuoda omat kakut, leivonnaiset, sipsit, karkkeja, popcornia, sekä sisustusta tai teema-astiastoa synttäritilaan. Voit vapaasti valita haluatko yksityisen synttärihuoneen (max 30 henkeä) vai kattaa pöydät yleiselle ravintola-alueellemme.

hiekkaleikit surf house

ESIMERKKIPAKETTI 20 LASTA

SURFFISYNTTÄRIT

17:00 Juhlat alkaa
Vastaanotto sisäänkäynnille ja pukukaappien avainten jako
Kesävaatteiden vaihto pukuhuoneissa
Tervetulopuheet ja naposteltavaa synttärihuoneessa

17:30 Surffaajat valmiiksi
Turvallisuusvideo ja kouluttajan opastus
Pienille lapsille hiekkapelit ja rantalelut

18:00 Surffaus
Surffaus kahden kouluttajan johdolla
Aikuiset katselevat surffausta hiekka-alueen lähistöllä
Aikuiset voivat tilata virvokkeita rantabaarista

19:00 Ruokailu ja/tai sauna
Aikuiset ja lapset voivat mennä halutessaan saunaan
Lapsille Taco-buffet, kakku, herkkuja ja juotavia
Aikuiset voivat halutessaan tilata Tortilla Housesta syötävää

20:00 Synttärit päättyy
Paikalle voi jäädä viettämään iltaa lasten kanssa

Limut, pillimehut ja aikuisten juomat voi ostaa juhlan aikana rantabaarista. Synttärihuonetta voi koristella oman maun mukaan ja synttäreille voi tuoda oman kakun ja muut herkut. Lasten synttäreillä juhlijoiden määrässä ei ole ylärajaa, mutta synttärihuoneeseen mahtuu enintään 30 lasta ja surffaamaan 20 tunnissa.

Kaikilla synttärivierailla ei tarvitse olla omaa vanhempaa valvojana, vaan synttäreillä riittää 1 vanhempi kymmentä pikkujuhlijaa kohden. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa aina tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Lasten aktiviteetit Helsinki

Pukeudu kevyesti ja jätä ylimääräiset tavarat narikkaan

Surf House Helsingissä on ainainen tropiikki ja ikuinen kesä! Jätäthän siis omat ja lapsesi pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet suosiolla lukittuihin lokeroihin, sillä kun juhlakansa pääsee kunnolla vauhtiin, hiki alkaa virtaamaan pienemmilläkin menijöillä. Arvotavarat, korut ja muut liikuntaleikkejä haittaavat esineet kannattaa myös suosiolla jättää turvalliseen säilöön juhlien ajaksi.

Meidän syntymäpäiväjuhliimme saapuessa tärkeintä on tuoda mukanaan kevyet kesävaatteet, uimahousut, pyyhe ja tietysti roppakaupalla iloista mieltä! Surffiin käy hyvin uimapuku tai shortsit ja t-paita (asuissa ei saa olla kovia osia kuten vetoketjuja).

Surf House Helsinki on täydellinen juhlapaikka mihin tahansa vuodenaikaan, sillä vaikka sataisi taivaan täydeltä vettä ja kadut täyttyisivät loskasta, meillä pääsee aina surffaamaan ja löhöämään palmupuiden katveessa.

Nämä synttärit tullaan muistamaan!

Surf House on ainutlaatuinen juhlapaikka lapsille Helsingissä – missä muuallakaan pääsisi kokeilemaan surffaamista sisätiloissa turvallisesti ja valvotusti? Flowrider-aaltokoneen koulutetut ohjaajat opastavat ja neuvovat flowboarding-lautojen käytössä ja pitävät huolen, että yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan vedessä.

Flowrider on täysin turvallinen – ja todella hauska – tapa tutustua sisäsurffauksen kiehtovaan ja vauhdikkaaseen maailmaan. Keinoaaltokone sopii miltei kaikenikäisille vesipedoille (minimipituus 107cm), ja yhden tunnin aikana jopa 20 juhlijalla on mahdollista päästä kokeilemaan surffaustaitojaan!

Surffaamisen lisäksi Surfhousessa on tilaa erilaisille lasten suosimille aktiviteeteille, kuten peleille, tanssimiselle ja yhteisille leikeille. Meiltä löytyy myös mm. hiekkaleluja, mölkky ja jenga omasta takaa.

Juhlatilana toimii oma yksityinen huone, minne voit tuoda mukanasi omat teemaanne sopivat rekvisiitat & koristeet sekä leikkivälineesi kunhan muistat infota henkilökuntaamme suunnitelmistasi etukäteen.

surffaus lapset

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland