haluatko suomen flow tiimiin? Treenimatka thaimaahan, kisareissuja maailmalle!

Aikaisempaa FLOWBOARDING-KOKEMUSTA EI VAADITA!

Surf House Team Riders ovat kansainvälisesti tunnettuja huipputasoisia flowboardingin harrastajia. Tiimin jäsenet on valittu tiukan valintaprosessin perusteella ja nämä pioneerit nostavat lajin tasoa korkeammalle joka vuosi! Tunnetuimpia ridereita Surf Housen tallissa ovat hallitseva maailmanmestari (Naisten Pro-luokka) Annissa Tita Flynn sekä hallitseva Aasian mestari (Miesten Pro-luokka) Songklod Jomboon ja heitä molempia sponsoroivat Boardriders group johon kuuluvat mm. Quiksilver, Roxy, Billabong, DC, Vonzipper, Elements sekä RVCA.

Konsepti rantautuu nyt pohjolaan ja Mall of Triplassa avataan 17.10.2019 Euroopan ensimmäinen Surf House. Tavoitteena on toistaa aasialaisen Rider-tiimin menestys täällä. Todellakin, paras on vasta edessä!

Surf House Helsinki kutsuu kaikki suomalaiset lautailulajien harrastajat mukaan Flow Team Finland -rekryyn!

Kirjallisiin hakemuksiin perustuen Surf House valitsee 100 potentiaalista rideria mistä tahansa lautailulajista treeniviikolle, joten seuraa rekisteröintiohjeita tarkasti.

HUOM! Ikäraja Flow Team Finlandiin on 18 vuotta!

1.

TÄYTÄ HAKULOMAKE 15.10.2019 MENNESSÄ

Kuvaile englanniksi lautailulajien kokemuksesi mahdollisimman selkeästi. Jos mahdollista, liitä mukaan kuva- tai videolinkkejä, joista tuomaristo arvioi skeittaus-, snoukkaus-, surffaus-, flowboarding tai mitä tahansa muita lautailulajitaitojasi.

100 lupaavinta hakijaa saa kutsun treeniviikolle 16.10.2019 mennessä.

2.

SATA LUPAAVINTA HAKIJAA VALITAAN ILMAISELLE TREENIVIIKOLLE 18.-24.10.2019

Surf House Pro Riders opettaa sinulle Flowboardingin alkeet ja arvioi nykyisiä taitojasi, kehitystäsi treeniviikon aikana ja potentiaalia olla tulevaisuudessa Suomen edustustiimin jäsen.

Viikon päätteeksi 18 lupaavinta kandidaattia valitaan loppukilpailuun.

3.

FLOW TEAM FINLAND LOPPUKILPAILU 26.10.2019 SURF HOUSE AVAJAISJUHLIEN YHTEYDESSÄ.

6 parasta (3 miestä ja 3 naista) valitaan Suomen Team Ridereiksi ja heidän koulutus lajin huipuiksi alkaa.

4.

ILMAINEN FLOW CAMP -VIIKKO THAIMAASSA.

Miesten ja naisten kategorioiden voittajat lähetetään intensiiviselle viikon mittaiselle treenileirille Thaimaahan, missä lajin hallitsevat mestarit kouluttavat heitä. Matkakulut kuten lennot, kuljetukset, majoitus, ruokailut sekä treenaus hoidetaan Surf House Helsingin puolesta.

Valintaprosessia johtaa Joe Ang, Surf Housen Aasian johtaja, joka on myös pioneeri Flowboarding kilpailuiden järjestämisessä Aasiassa. Kilpailun muina tuomareina toimii singaporelainen duo; Sham Jamal, 2016 Flow Tour Aasian voittaja ja Aslim Bin Selamat, kokenut lautailija ja yksi 2019 Flow Tour Aasian finalisteista.

MIETI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA

Nautitko yleisesti lautailulajeista? Oletko valmis oppimaan uuden lajin?

Onko sinulla aikaa sitoutua viikoittaiseen harjoitteluun Surf House Helsingissä ja mahdollisuus osallistua kilpailuihin ulkomailla ainakin 3 kertaa vuodessa?

Onko sinulla draivia, sopivan röyhkeää asennetta ja määrätietoisuutta haluta huipulle?

FLOW TEAM FINLAND TAVOITTEET

Intensiivinen treenaus ja kehittyminen lajissa vuoden 2020 aikana

Euroopankiertuen voitto 2020

Maailmanmestaruus voitto 2021

JOIN THE RIDE OF YOUR LIFE!

Lisätietoja:

teamriders@surfhousehelsinki.com