Yksityistunnilla Flowriderin toinen rata, tai koko laite on varattu vain sinun käyttöösi. Lue alempaa ohjelmien tarkemmat kuvaukset ja siirry varaamaan.

1

ILMOITTAUTUMINEN
VIRVOKKEET


2

VAATTEIDENVAIHTO
SUIHKU


3

TURVALLISUUSOHJEET

SURFFaUs


4

Valinnaiset lisäpalvelut:

SAUNAVUORO

ruokailu

Sisäsurffaus

OHJELMAN TARKEMPI KUVAUS

KOKO OHJELMA KESTÄÄ N. 2-3 TUNTIA RIIPPUEN VARAATKO MYÖS SAUNAVUORON JA/TAI RUOKAILUN. SURFFAUS KESTÄÄ AINA YHDEN TUNNIN.

Ryhmässäsi voi olla enintään 20 surffaajaa per tunti. Ei-surffaavat voivat nauttia rantabaarin antimista ja pienimmät lapset olla rantaleikeissä hiekka-alueilla. Jos varaat "Yksityisradan" on käytössäsi Flowrider altaan toinen puoli, johon otamme 10 surffaajaa. Koko Flowriderin varatessasi tunnille mahtuu 20 henkeä ja saat itse päättää jaatko surffausalueen kahteen rataan jolloin surffausaikaa tulee enemän, vai haluatko pitää koko surffausalueen leveänä jolloin tilaa tempuille ja käännöksille on enemmän.

ILMOITTAUTUMINEN RANTABAARISSA

Saavu paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen varauksesi alkua.. Ilmoittautumisen yhteydessä saat avaimen lukittavaan vaatekaappiin ja voit tilata rantabaarista virvokkeita surffaustunnillesi.

PUKUHUONE

Vaihda vaatteet ja jätä arvoesineet lukittavaan kaappiisi. Muista, että surffausvarusteissasi (esim. t-paita ja shortsit, tai uimapuku) ei saa olla mitään muovi- tai metalliosia kuten nappeja, vetoketjuja tms. Myös korut tulee ottaa pois surffauksen ajaksi.

TURVALLISUUSOHJEET

Siirry toisen kerroksen surffausterassille ja katsele näytöillä pyärivä turvallisuusvideo.. Käy suihkussa hieman ennen tuntisi alkua ja kouluttaja tulee noutamaan ryhmäsi ja antamaan suomen- tai englanninkielisen opastuksen lajin perusteisiin.

SURFFAUS (1h)

Kaikilla yksityistunneilla on 1-2 ohjaajaa, jotka avustavat ensikertalaisia ja aloittelijoita. Kokeneemmat saavat surffata itsenäisesti. Flowrider on varattu sinulle ja ryhmällesi yksityiseen käyttöön yhden tunnin ajaksi. Ryhmäsi sisällä oman vuoron jonotus tapahtuu laitteen ja rantabaarin ympäristössä, jolloin kaikilla on tilaa reippaasti.

Surffauksen jälkeen voit käydä pukuhuoneessasi suihkussa, vaihda vaatteet ja palauta avaimet rantabaariin.

Halutessasi voit lisätä varaukseen myös saunavuoron ja/tai ruokailun

SAUNAVUORO 45min

Yksityisen saunavuoron voi lisätä surffivaraukseen lisämaksusta. Siirry kakkoskerroksen kautta huikeaan näköalasaunaan, jonne voit myös tilata virvokkeita. Käytössäsi on myös saunaterassi ja sen aurinkotuolit.

RUOKAILU 1-2h

Voit lisätä surffivaraukseen ryhmällesi yksityisen ruokailun. Sinulle katetaan valitsemallesi alueelle oma pöytä, jossa voit nauttia Tortilla Housen meksikolaista ruokaa virvokkeiden ja musiikin tunnelmassa aitojen palmujen alla. Muista ilmoittaa ruoka-allergiat tai muut erityistoiveet varauksen yhteydessä.

Bodyboarding Helsinki

YLEISET COVID-19 käytännöt

TILAT JA TURVAVÄLIT

 • Meillä on tilaa yli 1000 m2 ja keskikorkeus yli 7 metriä
 • Tarjoilemme tehokkaan ilmanvaihtomme kautta raikasta ilmaa 4300 m3
 • Suurin sallittu henkilömäärä on 100 henkeä (normaalisti 550 henkeä)
 • Pöydät, tuolit, sohvaryhmät ja aurinkotuolit on aseteltu väljästi ja kaikille löytyy istumapaikka

DESINFINOINTI JA PUHTAUS

 • Kaikki tilaan saapuvat ohjataan ensimmäiseksi käsipesulle
 • Käsidesiä on saatavilla useissa paikoissa tiloissamme
 • Puhdistamme ja desinfioimme tilojamme jatkuvasti, etenkin pintojen osalta, joihin kosketaan usein, kuten ovenkahvat, luottokortinlukijat, ruokailutilat, pukuhuoneet, suihkut, saunatilat ja WC:t
 • Suosittelemme etämaksua luottokortilla tai puhelimella käteisen sijaan
 • Surffausaltaassa on kloorijärjestelmä, joka tuhoaa mahdolliset epäpuhtaudet tehokkaasti. Automaatiojärjestelmä säätää veden puhtautta jatkuvasti ja sen lisäksi otamme tuntien välissä manuaaliset vesinäytteet surffauslaitteesta
 • Olemme vahvistaneet normaaleja terveys- ja elintarviketurvallisuuskäytäntöjämme työntekijöidemme kanssa. Näihin käytäntöihin kuuluu muun muassa säännöllinen ja asianmukainen käsien pesu, käsidesin käyttö ja varmistaminen, että työntekijät ovat terveitä

KASVOMASKIEN KÄYTTÖ

 • Tilojemme korkean lämpötilan (27C) takia maskin käyttö asiakkailla ja baarihenkilökunnalla perustuu vapaaehtoisuuteen
 • Keittiöhenkilökuntamme käyttää kasvomaskeja aina ruoka-annoksia valmistaessaan
 • Surffauksen aikana kasvomaskin käyttö ei ole mahdollista
Surf House Tilaussauna Burrito Tortilla House

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here