Täysin yksityiset surffaustunnit ja -ohjelmat nyt varattavissa. Lue alempaa ohjelmien tarkemmat kuvaukset ja siirry varaamaan.

Kaikki varaukset voi perua veloituksetta 24h ennen varauksen alkamisaikaa. Terveydentilaan tai yleisiin virusepidemiaan liittyvissä muutoksissa peruutus voidaan sopia veloituksetta myös viime hetkellä.

1

ILMOITTAUTUMINEN
VIRVOKKEET


2

VAATTEIDENVAIHTO
SUIHKU


3

TURVALLISUUSOHJEET

SURFFaUs


4

Valinnaiset lisäpalvelut:

SAUNAVUORO

ruokailu

Sisäsurffaus

OHJELMAN TARKEMPI KUVAUS

KOKO OHJELMA KESTÄÄ N. 2-3 TUNTIA RIIPPUEN VARAATKO MYÖS SAUNAVUORON JA/TAI RUOKAILUN. SURFFAUS KESTÄÄ AINA 1 TUNNIN.

Tiloihimme pääsee vain ennakkovarauksella ja ryhmässäsi saa olla enintään 10 surffaria (yhdessä katselijoiden kanssa 50 henkeä). Ei-surffaavat voivat nauttia rantabaarin antimista, tai lapset leikkiä hiekkalaatikoilla. Kulku tiloissa on järjestetty niin, että olet vain oman pienryhmäsi kanssa ohjelman alusta loppuun asti.

OMA RANTABAARI

Saavu paikalle varauksessasi ilmoitettuun aikaan. Ilmoittautumisen jälkeen voit tilata rantabaarista virvokkeita surffaustunnillesi. Rantabaari on sinulle yksityisessä käytössä koko varauksesi ajan.

YKSITYINEN PUKUHUONE

Vaihda vaatteet ja käyt suihkussa omalle ryhmällesi varatussa pukuhuoneessa. Muista, että surffausvarusteissasi (esim. t-paita ja shortsit, tai uimapuku) ei saa olla mitään muovi- tai metalliosia kuten nappeja, vetoketjuja tms. Myös korut tulee ottaa pois surffauksen ajaksi ja ne voi jättää säilöön lukittavaan pukukaappiin.

TURVALLISUUSOHJEET

Saat rantabaarin edustalla suomen- tai englanninkielisen brieffin ja tarvittaessa opastuksen lajin perusteisiin. Mikäli olet ensimmäistä kertaa surffaamassa katsot myös videon lajin perusteista.

SURFFAUS (1h)

Kaikilla tunneilla on ohjaaja, joka avustaa ensikertalaisia ja aloittelijoita. Kokeneemmat saavat surffata itsenäisesti. Flowrider on varattu sinulle ja ryhmällesi yksityiseen käyttöön yhden tunnin ajaksi. 1-10 hengen ryhmäsi sisällä oman vuoron jonotus tapahtuu laitteen ja rantabaarin ympäristössä, jolloin kaikilla on tilaa reippaasti.

Surffauksen jälkeen voit käydä pukuhuoneessasi suihkussa, vaihda vaatteet ja palauta avaimet rantabaariin.

Halutessasi voit lisätä varaukseen myös saunavuoron ja/tai ruokailun

SAUNAVUORO 45min

Yksityisen saunavuoron voi lisätä surffivaraukseen lisämaksusta. Siirry kakkoskerroksen kautta huikeaan näköalasaunaan, jonne voit myös tilata virvokkeita. Käytössäsi on myös saunaterassi ja sen aurinkotuolit.

RUOKAILU 1-2h

Voit lisätä surffivaraukseen ryhmällesi yksityisen ruokailun. Sinulle katetaan täysin omassa käytössäsi olevalle Sun Deck terassille (100 m2) oma pöytä, jossa voit nauttia kana- tai vege Burritot (Tortilla House) virvokkeiden ja musiikin tunnelmassa aitojen palmujen alla. Muista ilmoittaa ruoka-allergiat tai muut erityistoiveet varauksen tehtyäsi puhelimitse tai sähköpostilla.

Bodyboarding Helsinki

COVID-19 TOIMENPITEET

  • Surf House tiloihin on pääsy vain ennakkovarauksella enintään 10 hengen surffiryhmille (katselijoiden kanssa max. 50 henkeä)
  • Kaikki kulkureitit ja aktiviteetit on järjestetty täysin yksityisesti omalle ryhmällesi
  • Ryhmälläsi on oma yksityinen pukuhuone ja suihkutila
  • Käsidesiä on saatavilla useissa paikoissa tiloissamme
  • Olemme lisänneet kaikkien tilojemme puhdistus- ja desinfiointitiheyttä, etenkin pintojen osalta, joihin kosketaan usein, kuten ovenkahvat, luottokortinlukijat, ruokailutilat, pukuhuoneet, suihkut, saunatilat ja WC:t
  • Surffausaltaassa on kloorijärjestelmä, joka tuhoaa mahdolliset epäpuhtaudet tehokkaasti. Automaatiojärjestelmä säätää veden puhtautta jatkuvasti ja sen lisäksi otamme tuntien välissä manuaaliset vesinäytteet surffauslaitteesta
  • Olemme vahvistaneet normaaleja terveys- ja elintarviketurvallisuuskäytäntöjämme työntekijöidemme kanssa. Näihin käytäntöihin kuuluu muun muassa säännöllinen ja asianmukainen käsien pesu, käsidesin käyttö ja varmistaminen, että työntekijät ovat terveitä
  • Seuraamme myös asiakkaittemme terveyttä tuntien aikana ja henkilökuntamme pidetään ajan tasalla uusista viranomaisten ohjeistuksista ja huolehdimme, että myös asiakkaat ohjataan tarvittaessa avun luo.
Surf House Tilaussauna Burrito Tortilla House

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here