SURFFILEIRIT
MA-PE KLo 9-15

HUOM! Lapsen voi tuoda leirille päivittäin jo klo 8:00 ja noutaa viimeistään klo 16:00

Tervetuloa surffaamaan!

Sisäsurffaus on helppo ja turvallinen laji, joka sopii kaikille yli 107 cm pituisille. Aiempaa kokemusta ei vaadita ja surffauksen voi aloittaa kouluttajan kanssa mahalaudalla.

Leirillä harjoitellaan sisäsurffauksen perustaitoja rennolla ja iloisella otteella ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Päiviin sisältyy surffauksen lisäksi ruokailut ja monipuolisia pelejä ja leikkejä.

Osallistujat jaetaan iän mukaan neljään eri ryhmään. Aiemman surffaustaustan omaavat osallistujat harjoittelevat heti ensimmäisestä päivästä lähtien erilaisia temppuja ja käännöksiä.

Leiri on suunnattu VUONNA 7-14 vuotiaille koululaisille

Syysloma Helsinki

2022 SURFFILEIRIEN PÄIVÄMÄÄRÄT

KESÄ 2022
6.-10.6.2022 (Viikko 23)
13.-17.6.2022 (Viikko 24)
1.-5.8.2022 (Viikko 31)

SYKSY 2022
6.-10.6.2022 (Viikko 42)

PÄIVÄOHJELMA

8.00 - 9:30
Saapuminen ja päivän ohjelman läpikäynti

10:00 - 12:00
Surffausta ja rantapelejä

12.00 - 13.00
Lounas

13.00 - 15.00
Surffausta ja rantapelejä

15.00 - 16:00
Kotiinlähtö / Vanhempien haku

synttärit ruokailu

SURFFILEIRIN HINTA

5 päivää
(maanantai-PERJANTAI)
350€

HINTA SISÄLTÄÄ
Opetuksen ja ohjauksen
Surffilautojen käytön
Lounaat
Juomavedet

HINTA EI SISÄLLÄ
Uimapukua tai shortseja
Pyyhettä
Virvoitusjuomia

Leirille ei voi osallistua sairaana tai mikäli on ollut lähiaikoina leikkauksessa tai on sydän-, niska- tai selkäsairaus, tai korkea verenpaine.

hiekkaleikit surf house

VARAA PAIKKA SURFFILEIRILLE

Voit ostaa paikan Junior Surf Campille Tiketin lippupalvelusta. Voit tilata lipun puhelimeesi, sähköpostiin, postitse tai noudettavaksi R-kioskilta.

Lipun ostettuasi on paikkasi leirillä vahvistettu ja saat lähempänä leirin alkua infopaketin leiristä. Saavu ensimmäisenä päivänä viimeistään klo 9:00 Surf House Helsingin vastaanottoon. Löydät Surf House Helsingin Mall of Triplan pohjakerroksesta P4. Autolla saapuessa voi ajaa suoraan parkkihalliin ovien eteen, kauppakeskuksesta tullaan hissillä P4-kerrokseen.
Seuraa DOWN UNDER ja SURF HOUSE opasteita.

Syyslomaleiri

TIETOA LAPSEN HUOLTAJALLE

 • Huoltaja vastaa leiriläisen kuljettamisesta paikanpäälle ja kotiin
 • Tärkeää on hyvä käsienpesu- ja yskimishygienia, muistutamme vielä leirillä erikseen
 • Mikäli leirillä kävisi niin ikävästi, että tulee sairastuminen, on leiri keskeytettävä ja siirryttävä sairastamaan kotiin.
 • Leirit järjestetään erillisinä pienryhminä, joissa on maksimissaan 10 osallistujaa vetäjää kohden.

VAKUUTUS

Sisäsurffaus on turvallinen harrastus ja loukkaantumiset ovat erittäin harvinaisia. Muistutamme kuitenkin, että kyseessä on urheilulaji ja tapaturmia voi sattua kuten missä tahansa muussakin lajissa. Suosittelemme lapsille tapaturmavakuutusta huoltajan toimesta. Osallistujat ovat vakuutettuja Surf House Helsingin puolesta ainoastaan mikäli tapaturman aiheuttajana on meidän toiminta.

KUVAUSLUPA

Leiriläisistä otetaan valokuvia, joita toimitetaan leiriläisille viikon päätteeksi. Kuvia saatetaan myös julkaista nettisivuillamme tai sosiaalisen median kanavissa. Mikäli ette anna lupaa kuvien julkaisuun, olethan yhteydessä siitä info@surfhousehelsinki.com.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

 1. Mitä teen ensimmäisenä päivänä? Saavu leiripaikalle klo 9.00 mennessä ja ilmoittaudu listan kanssa nimiä keräävälle ohjaajalle. Voit myös tuoda lapsesi paikalle jo 8:00 lähtien, jolloin paikalla on valvoja. Ohjattu toiminta alkaa 9:00.
 2. Missä leiri pidetään? Leirin harjoitukset pidetään kauppakeskus Triplan pohjakerroksessa, Surf House Helsingissä (P4).
 3. Vaaditaanko osallistujilta uimaitato? Ei vaadita. Surffatessa vesipatjan syvyys on vain 10 cm, joten uimataitoa ei vaadita.
 4. Vaaditaanko aiempaa surffauskokemusta? Ei vaadita. Ensimmäisenä päivänä osallistujat jaetaan neljään ryhmään ja aiemmin surffanneet ovat eri ryhmissä. Opetus aloitetaan kouluttajan kanssa mahalaudoilla, jolla jokainen pystyy surffaamaan.
 5. Sattuuko surffatessa kaatuminen? Ei satu. Surffausalueen pinta on trampoliini, jonka päällä virtaa 10 cm paksuinen vesipatja. Kaatuminen tuntuu samalta kuin kaatuminen trampoliinille.
 6. Mitä leirin ohjelmaan sisältyy? Kahdet ohjatut surffausharjoitukset joka päivä, erilaisia rantahenkisiä leikkejä ja pelejä, surffauksen teoriaa, surffivideoita sekä lounas. Ohjaajina ammattitaitoiset Surf Housen ohjaajat.
 7. Tarvitseeko varata omia eväitä? Iltapäivälle voi halutessaan varata pienen välipalan mukaan. Juomavettä on tarjolla koko päivän, virvoitusjuomat tulee lapsen itse ostaa rantabaaristamme.
 8. Millaista ruokaa leirillä tarjoillaan ja missä ruokailu tapahtuu? Tortilla House tekee Meksikolaista ruokaa ja lapsille valmistamme miedosti maustetut versiot Quesadilloista, Tacoista, Burritoista ja Nachoista. Osa ruokailuista tulee Manteli Bakery -ravintolasta ja on enemmän perinteistä suomalaista ruokaa. Ruokailut tapahtuu Surf House Helsingin tiloissa.
 9. Mitä otan mukaan leirille? Kevyet kesävaatteet ja uimavaatteet (esim. uimapuku tai shortsit ja t-paita), joissa voi harjoitella surffausta. Ota mukaan myös oma pyyhe. Surffauksen aikana vaatetuksessa ei saa olla metallisia nappeja tai vetoketjuja.