Surf House Helsinki

Perjantai 13.11.2020
18:00 - 24:00
@
SURF HOUSE HELSINKI

MALL OF TRIPLA, DOWN UNDER
KERROS P4

PÄÄSYLIPUT

36€ / 59€

(Hinnat sisältävät ALV:n)

LÄMPÖTILA: +27
PUKUKOODI: KESÄ
K-18

Saunailta Helsinki

DJ SpoogY
suRF SHOW
SLACK LINE
BEACH GAMES (JENGA & MÖLKKY)

mexico fiesta buffet 19:00-21:00

TORTILLA HOUSE KEITTIÖ AVOINNA LÄPI ILLAN

Voit ostaa ennakkoon pääsylipun, joka sisältää kattavan Mexico Fiesta buffetin. Paikan päältä voi myös tilata yksittäisiä annoksia alla olevan hinnaston mukaan.


Burritot / Tacot / Salaatit €10

Quesadillat €6

Nachot €4

rantabaari tarjoukset

Corona Bucket (5 kpl) €29

Sangria Pitcher €18

Prosecco Bottle €39

Energy Twist Mocktail €6

Budweiser

PIENYRITYKSILLE SUUNNATUT AVOIMET RANTABILEET

Mikä olisikaan parempi paikka verkostoitua ja ylläpitää sitä omaa yrityskulttuuria sekä ryhmähenkeä, kuin rennot rantabileet trooppisessa ilmastossa?

Surf House järjestää vuoden 2020 pienyrityksille suunnatut rantabilehenkiset pikkujoulut, joihin voit ostaa yhden tai useamman lipun. Keittiö ja baari ovat auki koko illan, mutta voit myös varata lipun ostettuasi omalle ryhmällesi surffausta ruokailuja tai drinkkilippuja. Osta liput ja ota yhteyttä jos tarvitset muita varauksia!

Surf House Pikkujoulut

Luvassa +27*C lämpöä, surffia, tasapainottelua slack linella, DJ Spoogy nostattamassa tunnelmaa, jääkylmää olutta, raikkaita drinkkejä sekä hyvää Mexicolaista ruokaa!

Tule nauttimaan tunnelmasta palmujen alle!

Näitä bileitä et halua missata!

Polttarit

COVID-19 Poikkeuskäytännöt
SURF HOUSE TAPAHTUMISSA

  • Surf House Helsingin 1000 m2 tapahtumatilaan otetaan sisälle vain 300 henkeä kerrallaan (normaali kapasiteetti 600 henkeä).
  • Kaikille tapahtumaan osallistujille on istumapaikka ja tilaa riittävästi kahdessa kerroksessa.
  • Käsidesiä on saatavilla useissa paikoissa tiloissamme.
  • Puhdistamme ja desinfioimme koko tapahtuman ajan tilojamme, etenkin pintojen osalta, joihin kosketaan usein, kuten ovenkahvat, luottokortinlukijat, ruokailutilat, pukuhuoneet, suihkut, saunatilat ja WC:t
  • Emme vastaanota tai käsittele käteistä, suosittelemme etämaksua luottokorteilla tai puhelimella.
  • Surffaustilassa on tehokas kosteudenpoisto- ja ilmanvaihtojärjestelmä, joka kierrättää ilmaa ja imee kosteuden pois tilasta moninkertaisella nopeudella tavalliseen tapahtumatilaan verrattuna.
  • Surffausaltaassa on kloorijärjestelmä, joka tuhoaa mahdolliset epäpuhtaudet tehokkaasti. Automaatiojärjestelmä säätää veden puhtautta jatkuvasti ja sen lisäksi otamme tuntien välissä manuaaliset vesinäytteet surffauslaitteesta
  • Olemme vahvistaneet normaaleja terveys- ja elintarviketurvallisuuskäytäntöjämme työntekijöidemme kanssa. Näihin käytäntöihin kuuluu muun muassa säännöllinen ja asianmukainen käsien pesu, käsidesin käyttö ja varmistaminen, että työntekijät ovat terveitä
  • Seuraamme tapahtuman aikana myös asiakkaidemme terveyttä ja huolehdimme, että myös asiakkaat ohjataan tarvittaessa avun luo.

Tervetuloa turvallisiin surf house tapahtumiin!


SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER