FlowRider Double on lapsille ja aikuisille soveltuva keinotekoinen surffausaalto. Aloittelijoiden tunneilla kouluttajat opettavat aallolle menemistä ja tasapainottelua harjoitellaan mahalaudan (Bodyboard) tai seisottavan laudan (Flowboard) ja apuköyden avulla.

Sisäsurffauksessa ei ole ikärajaa, mutta seisottavalla laudalla (Flowboard) surffaavan tulee olla vähintään 122 cm pitkä ja mahalaudalla surffaavan (Bodyboard) 107 cm.

Tekemistä helsingissä

ALOITTELIJOIDEN TUNTI

Ma-To 30€/h / Pe-Su 35€/h
Enintään 16 surffaajaa (8 per rata)

Kenelle? Ensikertalaisille ja aloittelijoille, jotka tarvitsevat kouluttajan apua aallolle menossa ja tasapainon hallinnassa. Ammattimaiset opettajamme opettavat ensiaskeleet turvallisesti

Miten? 8 hengen tunneilla surffilaitteen toinen rata on käytössä ja 16 hengen tunneilla molemmat radat. Tunnin aikana harjoitellaan sisäsurffauksen perusteita, kuten aallolle menemistä ja tasapainottelua apuköyttä käyttäen.

Sisäsurffaus Helsinki

LAhJAKORTIT

Voit ostaa Tiketin verkkokaupasta lahjakortteja yksittäisille tunneille, yksityistunneille tai perheelle. Lahjakortin toimituksen voit valita postitse, noudettavaksi R-kioskilta tai sähköisesti. Sarja- ja lahjakortit toimivat maksuvälineena tunneille ilmoittautuessa.

YKSITYISTILAISUUDET JA TAPAHTUMAT

ALLE 20 HENGEN KOKOUKSET TAI TAPAHTUMAT
Voit varata synttärit, polttarit, virkistyspäivän tai vaikkapa kokouksen suoraan netistä ja lisätä surffauksen päälle saunavuoron, yksityisen tilan tai ruokailun.

YLI 20 HENGEN TILAISUUDET
Surf House Helsingin kapasiteetti on 500 henkeä ja suosittelemme isommissa tilaisuuksissa olemaan yhteydessä myyntipalveluumme. Kokeneet tuottajamme voivat rakentaa sinulle ehdotuksen unelmiesi tapahtumasta.

Surffaus Helsinki

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland