Koronavirusepidemian takia, olemme toistaiseksi suljettu. Pysykää terveinä ja nähdään taas aallolla kun tämä katastrofi on selätetty.

UUSIN TIEDOTE 19.3.2020

Suljemme Surf House Helsingin alkaen 20.3.2020 toistaiseksi

Tämänpäiväinen valtiovallan viesti, joka koski erityisesti nuoria ja lapsia oli hyvin selkeä: ”Nuorten ja lasten ei pidä hakeutua porukoihin, ei mennä joukolla pelaamaan palloa eikä mihinkään muuhunkaan paikkaan viettämään aikaa”.

Teimme viestin jälkeen nopean päätöksen sulkea kohteemme toistaiseksi. Viimeiset surffit surffataan tänään, kunnes tilanne helpottaa. 

Pysykää terveinä ja nähdään taas aallolla kun tämä katastrofi on selätetty.

May the Flow be with You

VANHEMMAT TIEDOTTEET

TIEDOTE 16.3.2020
Seuraamme tarkasti viranomaisten (THL) sekä Maailman terveysjärjestön (WHO) ohjeita varmistaaksemme, että jokainen meillä käyvä vieras ja työntekijä tietää heidän hyvinvointinsa olevan keskeisin prioriteettimme.

SURFFITUNNIT

  • Kaikilla surffitunneilla surffareita on Flowriderissa yksi kerrallaan
  • Tunneille otetaan enintään 10 surffaajaa. Näin kaikilla on enemmän tilaa (ja myös surffausaikaa reilusti enemmän).
  • Varausjärjestelmään on lisätty erikoishintaisia yksityistunteja €290 (valitse tunnin tyyppi; yksityissurffaus).
  • Voit perua surffituntisi samana päivänä. Mikäli tunnet olosi kipeäksi, peruuta varauksesi ja jää kotiin lepäämään.
  • Automaatiojärjestelmämme säätää veden puhtautta jatkuvasti ja otamme tuntien välissä manuaaliset vesinäytteet surffauslaitteesta.
  • Kiinnitämme erityistä huomiota märkätilojen puhtaanapitoon ja olemme sulkeneet unisex-suihkut ja saunat toistaiseksi. Pukuhuoneita siivotaan ja desinfioidaan useita kertoja päivässä ja ainoastaan pukuhuoneiden suihkut ovat käytössä surffareille. Surffitunnilla oman vuoron jonotus tapahtuu laitteen ympäristössä, jolloin kaikilla on tilaa reippaasti.

MUUT ERITYISTOIMENPITEET

  • Lisäämme myös ravintolatilojemme puhdistus- ja desinfiointitiheyttä, etenkin pintojen osalta, joihin kosketaan usein, kuten ovenkahvat, luottokortinlukijat, ruokailutilat ja WC:t.
  • Vahvistamme nykyisiä terveys- ja elintarviketurvallisuuskäytäntöjämme työntekijöidemme kanssa. Näihin käytäntöihin kuuluu muun muassa säännöllinen ja asianmukainen käsien pesu, käsineiden käyttö ja varmistaminen, että sairaana olevat työntekijät pysyvät kotona.
  • Monitoroimme asiakkaittemme ja henkilökuntamme terveyttä. Henkilökuntamme pidetään ajan tasalla uusista viranomaisten ohjeistuksista ja huolehdimme, että myös asiakkaat ohjataan tarvittaessa oikean avun luo.
Surffaus ja sauna

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here