SEURAAMME AKTIIVISESTI VIRANOMAISTEN OHJEITA JA MUOKKAAMME TOIMINTAMME NIIDEN MUKAISESTI.


YLEISET KÄYTÄNNÖT

Valvomme turvavälejä, tarjoamme käsidesiä ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Kasvomaskin käyttö ei kuitenkaan ole pakollista johtuen tilojemme korkeasta lämpötilasta.

Tilojen huomattavan ison koon (1080m2), kattokorkeuden (7-10m) ja tehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän johdosta suurin sallittu enimmäishenkilömäärä voi nykyisten viranomaismääräysten mukaan olla 275 henkeä (normaali 550 henkeä), mutta normaali asiakasmäärä tiloissamme tällä hetkellä on n. 20-50 henkeä.


SURFFAUS

Surffaus ei ole ryhmäliikuntaa vaan sitä harrastetaan yksi henkilö kerrallaan. Ryhmien vaihtumiseen surffituntien välillä on luotu turvalliset käytännöt ja brieffausalue on laajennettu yli 200 m2 tilaksi. Olemme järjestäneet jonotusalueille turvavälimerkinnät. Myös pukuhuoneissa ja suihkutiloissa opastetaan turvaväleihin ja käsienpesuun. Automaattinen vedenpuhdistusjärjestelmämme varmistaa, että vesi pysyy puhtaana jatkuvasti. Otamme lisäksi vedestä manuaaliset näytteet useita kertoja päivässä.


ravintola

Tilavassa rantabaarissamme on vain 1-2 baarimikkoa töissä kerrallaan. Työntekijät huolehtivat jatkuvasti hyvästä hygieniastaan ja suosittelemme etämaksua pääasiallisena maksuvälineenä. Keittiön henkilökunnalla on aina kasvomaskit ruoka-annoksia valmistaessaan.


artistit

Surf House Helsingin tiloissa esiintyy elektronisen musiikin artisteja, joka on osa vakiintunutta toimintaamme. Kyseessä ei ole maksullinen yleisötilaisuus vaan musiikillinen ravintolailta, joissa esiintyy laulaja/DJ tarjoten ravintolan asiakkaille viihdettä. Asiakasmäärä on rajattu 200 henkeen ja järjestyksenvalvojat varmistuvat jatkuvasta turvavälien noudattamisesta. Musiikki-iltoina asiakkaille jaetaan myös ilmaisia kasvomaskeja. Tanssiminen on sallittua, mutta vain omalla paikallaan.


RYHMÄVARAUKSET JA -TILAISUUDET

(Esim. saunaillat, polttarit, synttärit, pikkujoulut jne.)

Surf House Helsingin järjestämät, yksityishenkilöiden tai yritysten varaamat, tapahtumat tai ryhmävaraukset eivät ole yksityis- tai yleisötilaisuuksia. Tapahtumien järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia yllä mainittuja ravintola- ja harrastustoiminnan rajoituksia.


yleisötilaisuudet

Kaikki surffikilpailut ja muut maksulliset yleisötilaisuudet on peruttu toistaiseksi. Seuraamme viranomaisten suosituksia ja ilmoitamme nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa milloin jatkamme niiden järjestämistä.

Facebook Surf House
SURF HOUSE FACEBOOKISSA

Surffaus ja sauna

AUKIOLOAJAT

MA-TO 14:00-20:00
PE 14:00-23:00
LA 9:00-23:00
SU 11:00-18:00

TUTUSTU KORONAVIRUSTOIMENPITEISIIMME

SUMMER IS JUST AROUND THE CORNER

Äkkilähtö kesään onnistuu helposti junalla, muilla julkisilla, tai autolla.

Käyntiosoite:
SURF HOUSE HELSINKI
Mall of Tripla, kerros P4 (Down Under)
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Postiosoite:
SURF HOUSE FINLAND OY LTD
Mall of Tripla, M-P6-12
Firdonkatu 2B, 00520 Helsinki, Finland

Map here